Fajny film pana Klawitera

nabrU

Moderator
Sorry ja nie wiem kim jest Kuba Klawiter i co takiego super jest w tych dwóch filmach. Obejrzałem i widzę parę, która jedzie Teslą gdzieś tam. Co w tym takiego nadzwyczajnego? Owszem słucha się go przyjemnie, ale poza tym tam nic nie ma niezwykłego. Może o to właśnie chodzi ;)

slaveq

Pionier e-mobilności
Sorry ja nie wiem kim jest Kuba Klawiter i co takiego super jest w tych dwóch filmach. Obejrzałem i widzę parę, która jedzie Teslą gdzieś tam. Co w tym takiego nadzwyczajnego? Owszem słucha się go przyjemnie, ale poza tym tam nic nie ma niezwykłego. Może o to właśnie chodzi ;)
Ale zobacz co innego on tworzy, gość ma kanał technologiczny. Na początku pierwszego filmu mówi, że to będzie nudny materiał bo będą jechać i się ładować. Jadą pewnie na targi technologiczne do Barcelony.

Ev3

Pionier e-mobilności
Ale zobacz co innego on tworzy, gość ma kanał technologiczny.
Co to zmienia?
Filmików z wycieczek teslami jest multum.
Część robią bardziej zorientowani w temacie ev, więc jeśli już to od nich dowiesz się więcej.

daniel

Señor Meme Officer
Sorry ja nie wiem kim jest Kuba Klawiter
Robił cotygodniowy przegląd technologii o nazwie Tech Week w każdą niedzielę, gdzie na koniec życzył widzom znośnego tygodnia i leciało Love Survivors w tle. #pdk ;) Wcześniej pracował w telewizji, ale "przeszedł na swoje".
Recenzuje gadżety i jest szczery do tego stopnia, że sam je kupuje, a nie dostaje w prezencie, żeby być obiektywnym w swojej ocenie. Jak coś dostaje za darmo to mówi o tym, tak jak w filmie o Tesli. Wyraźnie oznacza reklamy w filmach. Jeden z niewielu takich uczciwych.

Co jest fajnego? Ma widownię ludzi, którzy lubią technologię, ale o elektrykach to w sumie wiedzą tyle co wszyscy.
Zupełnie inaczej się oglada jak ktoś jedzie elektrykiem i nie narzeka ciągle na ładowanie. Widać, że nie wie, ale chce się dowiedzieć i nie przypieprza się, że wszystko mu nie pasuje.
Zobacz na film "profesora" Chrisa, gdzie musi się wydurniać, żeby przypodobać się spalinowym widzom.

slaveq

Pionier e-mobilności
Co to zmienia?

Zmienia tyle, że z wszystkich kanałów "technologicznych" jakie znam on jeden nie żerował na hejcie na elektryki (przypomnę z rok temu aferę jednego redaktora co do Gdańska jechał a potem wyzywał ludzi od elektromagów).

Ma zasięgi, robi sobie film bez spiny. Pojeździł po stanach kijanką. Ot po prostu fajnie.

Ev3

Pionier e-mobilności
Ma zasięgi, robi sobie film bez spiny. Pojeździł po stanach kijanką. Ot po prostu fajnie.
Kijanką po stanach tak, bo tego mało, ale teslą po Europie to już mało interesujące....

daniel

Señor Meme Officer
Kijanką po stanach tak, bo tego mało, ale teslą po Europie to już mało interesujące....
Dla Ciebie. Wśród jego widzów są tacy co nic nie wiedzą o tym jak się jeździ elektrykiem.

Najnowsze dyskusje