Próbowałem - chodziło o regulacje zawiasu. Uderzał i ręcznie i automatycznie. Teraz nie robi tego uderzającego ruchu w ogóle.Czy można delikatnie otworzyć i zamknąć ręcznie?
W którym miejscu masz uszkodzony lakier?Obejrzałem u mnie, i widzę, że przy odbiorze zgłosiłem nierówny montaż klapy, a teraz już z jednej strony zdarła farbę. No cóż, zgłoszę do serwisu
Czyli dolna krawędź klapy uderza o górę zderzaka, tak?Nie zrobiłem jeszcze zdjęcia, sorki. Klapa po stronie pasażera, nieco za nisko leży przy karoserii, więc zdarła z niej farbę.
Ok, dzięki, teraz rozumiem. Jakbyś miał potem zdjęcie to wstaw.Nie, o karoserię słupka C.
tak to u mnie wygląda, klapa zdarłą lakier ze zderzaka. Może kontynujmy dyskusję: jak bardzo Premium marka musi być żeby ogarnąć klapę od bagażnika?Ok, dzięki, teraz rozumiem. Jakbyś miał potem zdjęcie to wstaw.
Ja się zgadzam że to nie premiumtak to u mnie wygląda, klapa zdarłą lakier ze zderzaka. Może kontynujmy dyskusję: jak bardzo Premium marka musi być żeby ogarnąć klapę od bagażnika?