Finansowanie 0.99%

Sliszue

Zadomawiam się

Sliszue

Zadomawiam się
Ja bym u nas na to nie liczył za bardzo, za mały rynek.
Może to głupie pytanie, ale mówisz o rynku polskim czy europejskim?

Moje proste rozumowanie mówi mi że przecież Tesla ma tych samych partnerów do finansowania na innych rynkach - Santander etc.

Nie rozumiem też czym różni się polski rynek starego modelu Y od nowego. Na stary da sie 0,99% to dlaczego na nowy miało by sie nie dac. Klient ten sam, rynek ten sam.

Na tym samym rynku hyundai na nowe modele ma finansowanie blisko zero procent.

ArturEV

Zadomawiam się
Może to głupie pytanie, ale mówisz o rynku polskim czy europejskim?

Moje proste rozumowanie mówi mi że przecież Tesla ma tych samych partnerów do finansowania na innych rynkach - Santander etc.

Nie rozumiem też czym różni się polski rynek starego modelu Y od nowego. Na stary da sie 0,99% to dlaczego na nowy miało by sie nie dac. Klient ten sam, rynek ten sam.

Na tym samym rynku hyundai na nowe modele ma finansowanie blisko zero procent.
do jest bardo dobre pytanie, takie firmy mają dostęp do globalnego finansowania, niezależnego od polskich banków

cwireq

Posiadacz elektryka
Wejdzie i u nas na nowego Y pytanie tylko ile trzeba poczekać. Ja wypatruje 0,99% na TM3, ale mam wątpliwości bo nie ma produkcji TM3 w Berlinie.

eimi

Pionier e-mobilności
W chinach sprzedaż jednak ruszyła wcześniej, więc kto z czekających miał zamówić to zamówił, teraz trzeba przyciągać kolejnych. W Europie też wejdzie, niech zejdzie tylko inventory starego Y.