Finansowanie 0.99%

psg

Nowy na Forum
Moim zdaniem oni są skończonymi debilami, że nie dostrzegają tak ogromnego zainteresowania zakupem auta w leasingu konsumenckim. Auta jak nowy Y z dotacją w dobrej ofercie wynajmu - nie lichwa pod 20-23% - szły by jak woda. Jak można tego nie widzieć? I to pierd0l3Nie o kwestiach podatkowych przy ofertach dla konsumenta, jakoś inne marki mają bardzo dobre finansowania dla klienta prywatnego więc można tylko trzeba chcieć to zobaczyć.

cewicz

Zadomawiam się
Ja właśnie teraz rozglądam się za nowym samochodem jako konsument. Bez firmy, bez JDG, zwykła UoP. I chociaż Tesla jest najsensowniejszym wyborem i najbardziej mi odpowiada to raczej wybiorę coś z marek, które mają bardzo atrakcyjne oferty własnego finansowania.

krzyss

Pionier e-mobilności
Moim zdaniem oni są skończonymi debilami, że nie dostrzegają tak ogromnego zainteresowania zakupem auta w leasingu konsumenckim. Auta jak nowy Y z dotacją w dobrej ofercie wynajmu - nie lichwa pod 20-23% - szły by jak woda. Jak można tego nie widzieć? I to pierd0l3Nie o kwestiach podatkowych przy ofertach dla konsumenta, jakoś inne marki mają bardzo dobre finansowania dla klienta prywatnego więc można tylko trzeba chcieć to zobaczyć.
U nas nie ma dobrych kredytow dla osob prywatnych na srodki transportu i nigdy nie bylo.
Wiele bankow wycofalo sie z takich ofert, a nawet jak wezmiesz powiedzmy wplate 20% to nadal zostaje do skredytowania na 4-5lat 180kzl… przy oprocentowaniu 11-14% wychodza malo atrakcyjne kwoty.
Do tego dochodza ubezpieczenia za 6000+ z cesjami, plus gapy i inne …

pmlody

Pionier e-mobilności
No to masz niszę, gdzie będziesz pierwszy i zarobisz na tym ;)

mrkasuj

Zadomawiam się
Ja właśnie teraz rozglądam się za nowym samochodem jako konsument. Bez firmy, bez JDG, zwykła UoP. I chociaż Tesla jest najsensowniejszym wyborem i najbardziej mi odpowiada to raczej wybiorę coś z marek, które mają bardzo atrakcyjne oferty własnego finansowania.
Witaj w klubie... szukalem szukalem i kupilem w TradeIn placac gotowka. Powoli cos zonie bym chcial kupic ale leasing konsumencki w tym kraju praktycznie nie istnieje.

Ryszard tesla y

Zadomawiam się
W mojej bańce to samo. Tyle, że znam jednego gościa, co prywatnie kupił nowy samochód za 115 kpln w 2020. Cała reszta, to mniejsze lub większe JDG. To samo u żony w pracy, tylko prezes kupuje sobie co jakiś czas samochód, cała reszta pracowników jak już ktoś ma nowy, to najczęściej na JDG współmałżonka. A po tym jak ceny wystrzeliły w ciągu ostatnich 4-5 lat, to w salonach można oglądać albo ludzi 50-60 lat kupujących hatchbacka ewentualnie crossovera albo młodych z JDG (i tutaj wiadomo, szalejemy, ważne żeby rata leasingu była niska ;) )
To jest dobra cena. 0.99% jest nieosiągalne w innych ofertach sprzedaży aut.