Ale chyba przeczekam do polowy roku i moze cos sie wyjasni i jednoczesnie zmniejszy sie ilosc niedorobek w Juniperze.
dokladnie, lepiej poczekac do pol roku od wydania, ilosc malych fixow o ktorych sie nie mowi pewnie jest spora
Ale chyba przeczekam do polowy roku i moze cos sie wyjasni i jednoczesnie zmniejszy sie ilosc niedorobek w Juniperze.
Czyli w stanach ?
Na Y też był najpierw w Stanach a 3msc później w PL.Czyli w stanach ?
Maja tanio i tani kredyt a dla nas ?
Bo stany to daleko…
Poprosze na Y, i wchodze w nowegoNa Y też był najpierw w Stanach a 3msc później w PL.
Bym był pewny że będzie 0,99 proc na TM3 gdyby była ona produkowana w Berlinie, ale z racji że musi dopłynąć takiej pewności nie mam, ale promocje na leasing na pewno się znajdą (zakładam że zaczną od 6 proc)
Ooo na nowego z dobrym % to raczej poczekasz. Ale z drugiej strony jak sprzedaz bedzie slaba to kto wie. Podejrzewam że ambicje maja sporePoprosze na Y, i wchodze w nowego![]()
Ja mysle ze jeszcze w tym roku sporo moze sie zadziac. Cenowo, no i licze na ta wieksza baterie. Rozbudzily te plotki moje marzenia 🤩Ooo na nowego z dobrym % to raczej poczekasz. Ale z drugiej strony jak sprzedaz bedzie slaba to kto wie. Podejrzewam że ambicje maja spore
Jak by dali oferte dla konsumentow na nowego Y to szedl bym w dotacje i zakup prywatny.Mogliby dać w końcu jakąś ofertę dla konsumentów