Ford Explorer - oferty / finansowanie

nabrU

Moderator

Lelon

Nowy na Forum
Co ci się przytrafiło? Zdechł ci w trasie? Skoro nie ma assistance to holowanie na twój koszt, czy do serwisu na kołach dojechałeś?
Pojechałem do biura i po pracy już się nie uruchomił. Assistance jest od Forda więc przysługuje. W ramach Ford assistance przysługuje też auto zastępcze ale jedynie na 4dni. Auto się zepsuło 30 czerwca. Jak dobrze pójdzie to 21-22 lipca odbiorę...
Aktualnie czekam na część - moduł SOBDM.

iccu

Nowy na Forum
Dzięki za odpowiedź. Ogólnie z Explorera i tak się wyleczyłem po wczorajszej jeździe. Miałem na parę godzin i nie przypadł mi do gustu. Dobrze się złożyło, że mogłem pojeździć w deszczu. Miałem RWD na parę godzin i frajda była z zamiatania tyłem ale do codziennego użytku przecież nie o to chodzi - musiałby być AWD ale wtedy rata już nie taka atrakcyjna. Zrobiłem 170 km, średnia 57 km/h, zużycie 21,5kWh/100km.

Wrażenia z prowadzenia mam kiepskie ale pewnie dlatego, że chyba jednak nie lubię SUVów. Środek generalnie wydawał mi się uboższy niż w Elroqu (plastiki), a najbardziej mi nie odpowiadał fotel. Zdecydowanie za krótki i nie regulowane zagłówki (miałem wersję podstawową nie AGR).