Ford Explorer

solik

Pionier e-mobilności
Cesjonujacy moj samochod mial szkode calkowita po 3 miesiacach, kontrakt mu rozliczyli do wysokosci udzialu wlasnego czyli 1000 netto i ich drogi sie rozeszly

zulak

Nowy na Forum
Cesjonujacy moj samochod mial szkode calkowita po 3 miesiacach, kontrakt mu rozliczyli do wysokosci udzialu wlasnego czyli 1000 netto i ich drogi sie rozeszly
To by pasowało do tego co znalazłem na stronie Arval, że do wysokości udziału własnego.

mattmd

Zadomawiam się
To by pasowało do tego co znalazłem na stronie Arval, że do wysokości udziału własnego.
Zgadza się, właściwie wszystkie oferty arvala jakie widzialem były że uwzglednjaja z

Niestety dla tego programu ja nic takiego nigdzie nie znalazłem w dokumentach które dostałem.
Spytam u mojego dealera o to jeszcze, ale wygląda na to że raczej nie wie bo kilka dni temu już o tym wspominałem i nie potrafił mi na to odpowiedzieć. (może ktoś będzie miał więcej szczęścia)
Oczywiście jak zostało to napisane- GAP można wykupić we własnym zakresie- oczywiście jest to pewien koszt który jako osoba fizyczna niestety trzeba ponieść z własnych środków.

solik

Pionier e-mobilności
Swoja droga w ofercie ambasadorskiej jest napisane, ze na Premium RWD cena po rabacie to 150 tys brutto :)

BlackandWhite

Zadomawiam się
Szkoda ze po tyle nie sprzedają tych samochodów bo bym popstu kupił:)
Jeszcze nie sprzedają, ale będą. Trzy tygodnie temu była oferta z Pomorza za 159999zł, ale się spóźniłem. W tym tygodniu przewinęła mi się cena na OtoMoto 170000 . Właśnie dlatego nie wchodzę w ambasadora, chociaż pierwotnie sie napaliłem, chcę aby druga dotacja sfinansowała auto na własność, a takiej przy wynajmie prywatnym nie ma. Co do dostępnych modeli forda w ambasadorze, to mam namiary na dealerów gdzie mają Explorera, Capri i nową Pumę na tych warunkach 😉 zajęło mi to dwie godziny i kilka rozesłanych e-maili 😁

lukech

Zadomawiam się
Puma też jest dostępna w najmie 2-letnim w Ambasadorze?
Najtańszą ratę widziałem 859 brutto na Explorera z wliczonym OCAC, ale zgaduję, że Puma wyszłaby jeszcze taniej.

OldSeb

Posiadacz elektryka
Jeszcze nie sprzedają, ale będą. Trzy tygodnie temu była oferta z Pomorza za 159999zł, ale się spóźniłem. W tym tygodniu przewinęła mi się cena na OtoMoto 170000 . Właśnie dlatego nie wchodzę w ambasadora, chociaż pierwotnie sie napaliłem, chcę aby druga dotacja sfinansowała auto na własność, a takiej przy wynajmie prywatnym nie ma.
Za te 170k to bym od razu rozbijał skarbonkę przymykając oko na kiepskie wykończenie wnętrza. Może te 170k to oferta z uwzględnieniem dotacji 40 tysięcy bo takie potrafią się trafiać ogłoszenia ?

Tak przy okazji koledzy, warto w VAG-ach dopłacać do pompy ciepła w takim "use case" gdzie od listopada do marca praktycznie nie wychylam nosa z miasta ? Kwiecień - październik trasy co weekend 180km w jedną stronę gdzie na miejscu tani prąd w domku letniskowym. Trasy latem > 300 km robię raz na dwa lata.
Aha, mieszkam w bloku i ładowanie zimą tylko na publicznych ładowarkach.

Najnowsze dyskusje