zawsze można GAP'a we własnym zakresie sobie dokupićnie ma ubezpiecznia GAP, w razi szkody całkowitej klient pokrywa z własnych środków różnice miedzy wartościa w dniu szkody a kwoty na fakturze
zawsze można GAP'a we własnym zakresie sobie dokupićnie ma ubezpiecznia GAP, w razi szkody całkowitej klient pokrywa z własnych środków różnice miedzy wartościa w dniu szkody a kwoty na fakturze
To by pasowało do tego co znalazłem na stronie Arval, że do wysokości udziału własnego.Cesjonujacy moj samochod mial szkode calkowita po 3 miesiacach, kontrakt mu rozliczyli do wysokosci udzialu wlasnego czyli 1000 netto i ich drogi sie rozeszly
Zgadza się, właściwie wszystkie oferty arvala jakie widzialem były że uwzglednjaja zTo by pasowało do tego co znalazłem na stronie Arval, że do wysokości udziału własnego.
Na stronie Arval znalazłem (nie wiem czy dotyczy programu ambasador):
![]()
FAQ | Microsite Pracownicy PL
wynajem dlugoterminowy aut arval samochody dla klienta indywidualnego wynajem dlugoterminowy aut arval samochody dla klienta indywidualnego wynajem dlugoterminowy aut arval samochody dla klienta indywidualnegowww.arval.pl
Co się dzieje w przypadku kradzieży samochodu lub wystąpienia kolizji, której następstwem jest stwierdzenie szkody całkowitej pojazdu?
W przypadku szkody całkowitej lub kradzieży pojazdu, umowa zostaje rozwiązana z rozliczeniem wskazanego we wniosku o najem maksymalnego udziału własnego w szkodzie AC. Zarówno kradzież samochodu jak i wypadek skutkujący szkodą całkowitą pojazdu są zdarzeniami wymagającymi podjęcia dalszej decyzji co do wynajmu kolejnego samochodu bądź rezygnacji z usługi, dlatego w przypadku zaistnienia powyższych okoliczności Arval udostępnia samochód zastępczy na okres 30 dni.
Szkoda ze po tyle nie sprzedają tych samochodów bo bym popstu kupiłSwoja droga w ofercie ambasadorskiej jest napisane, ze na Premium RWD cena po rabacie to 150 tys brutto![]()
Jeszcze nie sprzedają, ale będą. Trzy tygodnie temu była oferta z Pomorza za 159999zł, ale się spóźniłem. W tym tygodniu przewinęła mi się cena na OtoMoto 170000 . Właśnie dlatego nie wchodzę w ambasadora, chociaż pierwotnie sie napaliłem, chcę aby druga dotacja sfinansowała auto na własność, a takiej przy wynajmie prywatnym nie ma. Co do dostępnych modeli forda w ambasadorze, to mam namiary na dealerów gdzie mają Explorera, Capri i nową Pumę na tych warunkach 😉 zajęło mi to dwie godziny i kilka rozesłanych e-maili 😁Szkoda ze po tyle nie sprzedają tych samochodów bo bym popstu kupił![]()
Za te 170k to bym od razu rozbijał skarbonkę przymykając oko na kiepskie wykończenie wnętrza. Może te 170k to oferta z uwzględnieniem dotacji 40 tysięcy bo takie potrafią się trafiać ogłoszenia ?Jeszcze nie sprzedają, ale będą. Trzy tygodnie temu była oferta z Pomorza za 159999zł, ale się spóźniłem. W tym tygodniu przewinęła mi się cena na OtoMoto 170000 . Właśnie dlatego nie wchodzę w ambasadora, chociaż pierwotnie sie napaliłem, chcę aby druga dotacja sfinansowała auto na własność, a takiej przy wynajmie prywatnym nie ma.