W Polsce mieszka dużo chorych ludzi. Dlatego wszytsko jest pod górke i to mocnoTo jest rozliczane raz na kwartał, więc dopiero w kwietniu przyjdzie nam nowe głosowanie. Pierwsze 5 lokalizacji jest dodawane na mapę z żółta ikoną jako wygrana w głosowaniu. Oczywiście nadal nasza biurokracja (przyłącze) może wygrać i taka wygrana może powstać w 2025 roku![]()
AI by Ci podpowiedziało, że zamiast SuC powinny powstawać szpitaleW Polsce mieszka dużo chorych ludzi. Dlatego wszytsko jest pod górke i to mocno
Kostomłoty czy Ciechocinek znakomicie wyczerpują tą definicję.SuC to skrót
Szpital umysłowo Chorych
Ja głosuję w każdej edycji, może coś kiedyś z tego będzieZakopane prowadzi! Sporo nowych kierowców Tesli przybyło, może warto ich zmobilizować? Pomimo tego, że w Gdańsku nadal SuC nie ma, nadal jestem niepoprawnym optymistą! 😎🤟
View attachment 21570
Ja tylko z dwóch kont. Pewnie i tak wykrywają przekręty żeby ograniczyć masowe głosowania z tego samego urządzenia oraz IP z różnych kont.Ja głosuję w każdej edycji, może coś kiedyś z tego będzie.
Chciałbym przy okazji zwrócić uwagę na to, o czym chyba nie każdy wie, że zagłosować można z każdego zarejestrowanego konta, nie tylko tego na którym jest przypisany samochód. Nie trzeba być posiadaczem Tesli, nawet jeśli ktoś zarejestrował się chociażby dla jazdy próbnej, to ma prawo oddać głos.
Tak więc z mojej strony listę polskich lokalizacji podbijają 3 konta.
Biorąc pod uwagę wcześniejsze głosowania i ich wyniki, to chyba jednak nieJa tylko z dwóch kont. Pewnie i tak wykrywają przekręty żeby ograniczyć masowe głosowania z tego samego urządzenia oraz IP z różnych kont.