O ile będzie działał....Potencjalnie jest opcja ciągnąć A4 dalej pod Kraków (z GW w Kątach Wrocławskich i Strzelcach Opolskich) i potem jakoś na S7 na jędrzejowskim Orlenie się podładować
Jest jeszcze GW 40kW w Kielcach.Ja jeżdżę trasę Wrocław-Starachowice i faktycznie Piotrków to ostatnie DC na trasie. Raczej pewne, ale potrafi być zastawione bo przy centrum handlowym.
Nieciekawie tam macie koledzyO ile będzie działał....
Jak się kiedyś od niego odbiłem i pozostała laweta.
Wszystko OK, tylko po prawie dobie w drodze nadrabiać km aby zahaczyć o Kielce...
To jest PolskaNieciekawie tam macie koledzy![]()
To tylko jakaś tam alternatywa, gdyby np. coś się zesrało w Piotrkowie.. bo jeśli podładujesz się tamże, to nie będziesz miał potrzeby walić na Kielce.Wszystko OK, tylko po prawie dobie w drodze nadrabiać km aby zahaczyć o Kielce...
Weź jeszcze pod uwagę warunki pogodowe.. ale te będziesz znał dopiero kilka dni przed wyjazdem. Ja osobiście lubię jeździć, więc pewnie wybrałbym pielgrzymkę przez pół EuropyJak tak dalej pójdzie to kupię bilet na samolot.![]()
To tylko jakaś tam alternatywa, gdyby np. coś się zesrało w Piotrkowie.. bo jeśli podładujesz się tamże, to nie będziesz miał potrzeby walić na Kielce.
Weź jeszcze pod uwagę warunki pogodowe.. ale te będziesz znał dopiero kilka dni przed wyjazdem. Ja osobiście lubię jeździć, więc pewnie wybrałbym pielgrzymkę przez pół Europy![]()