Aktualizacja: jednak większa bateria, a przyspieszenie jak po staremu… tak to jest - wygrać życie
Super info! Mój VIN też jest dokładnie w opcji "J" i z numerem seryjnym zaczynającym się od 384U mnie dziwna sprawa, od wczoraj mam "Funkcjonalność zimową" w zestawie.
Na prawde? Rok jezdzilem leasingowanym samochodem bez twardego bo „zapomnialem”odebrac. Tak w ogole po co wozic dowod ? Wszystko maja w cepik.Czy dostaliście już zwolnienie z akcyzy. Pytam tych co już zarejestrowali i czekają na stały dowód. Trochę długo im to trwa. Tak naprawdę to jest ich obowiązek. Jak nie dostarczą na czas to bez dowodu stałego. nie można używać samochodu.
Może przesadziłem ale twardy dowód musza zamówić. Nie musisz go wozić i tym samym zwolnić z akcyzy. Chyba jakis problem mają. Jak odbierałem to mówiła że mieli problemy z upoważnieniami itp. Prawo jazdy jak masz wydane to tez jest w Cepik ale jak go. nie masz to masz problemNa prawde? Rok jezdzilem leasingowanym samochodem bez twardego bo „zapomnialem”odebrac. Tak w ogole po co wozic dowod ? Wszystko maja w cepik.
Jasne, tylko z tego co rozumiem to dowod masz wydany tylko go nie odbierzesz..czyli w systemie bedzie.Może przesadziłem ale twardy dowód musza zamówić. Nie musisz go wozić i tym samym zwolnić z akcyzy. Chyba jakis problem mają. Jak odbierałem to mówiła że mieli problemy z upoważnieniami itp. Prawo jazdy jak masz wydane to tez jest w Cepik ale jak go. nie masz to masz problem
Tak ale jako pozwolenie czasowe które wygasa 25.12. Czyli tak jakbyś nie miał dowodu rejestracyjnego od 25 Grudnia.Jasne, tylko z tego co rozumiem to dowod masz wydany tylko go nie odbierzesz..czyli w systemie bedzie.