Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.

ciastek

Pionier e-mobilności
A czy dostaliście może dowód odprawy celnej przywozowej.
Mój wydział komunikacji tego wymaga do wydania stałego dowodu rej.
Nie. Najbliższe temu jest oświadczenie o treści:
Samochód elektryczny Tesla Model 3 o numerze VIN XXXXXXXXXXXXXXXXX został nabyty w Polsce, od Tesla Poland Sp. z o.o.
Spólka Tesla Poland importuje samochody od Tesla Motors Netherlands BV, mającego swoją siedzibę na terenie Unii Europejskiej (Królestwo Niderlandów) w ramach nabycia wewnątrzwspólnotowego.

usrobo

Posiadacz elektryka
Cześć
czy ktoś Was ma TM3 LR zamówione w listopadzie ze statusem "dostawa wstrzymana do 1 lutego 2022"?
T.
ja mam zamówioną TM3 LR 23.10.2021, i mam przesunięte telefoniczne na luty
ale gdzieś to jest napisane ?

usrobo

Posiadacz elektryka
wchodzę na konto w tesla.com
potem klikam w Zarządzaj obok zdjęcia mojej zamówionej Tesli 3

• Dalsze kroki
  • Ukończone zadania
Dalsze kroki
Przygotowujemy Twoją fakturę. Przed dostawą wymagane jest zarejestrowanie pojazdu oraz uregulowanie płatności końcowej.

nigdzie nie mam info o przesunięciu dostawy

TomTom

Zadomawiam się
wchodzę na konto w tesla.com
potem klikam w Zarządzaj obok zdjęcia mojej zamówionej Tesli 3

• Dalsze kroki
  • Ukończone zadania
Dalsze kroki
Przygotowujemy Twoją fakturę. Przed dostawą wymagane jest zarejestrowanie pojazdu oraz uregulowanie płatności końcowej.

nigdzie nie mam info o przesunięciu dostawy
ok

usrobo

Posiadacz elektryka
Jak czytam zagraniczne forum to okazuje się w Niderlandach muszą odebrać auta przed koncem roku aby zapłacić niszy podatek, wiec Tesla cała dostawę z PL dała na Niderlandy, a my poczekamy do 2022. Czyli w teorii jest super bo Oni dostaną auta w tym roku wiec z niższym podatkiem, a my dostaniemy w nowym roku po starej cenie z nowym sprzetem (AMD+szyby+fotele) i zalapiemy się na leasing z dopłatą ! Dzięki Tesla !

piotr_ev

Fachowiec
Jak czytam zagraniczne forum to okazuje się w Niderlandach muszą odebrać auta przed koncem roku aby zapłacić niszy podatek, wiec Tesla cała dostawę z PL dała na Niderlandy, a my poczekamy do 2022. Czyli w teorii jest super bo Oni dostaną auta w tym roku wiec z niższym podatkiem, a my dostaniemy w nowym roku po starej cenie z nowym sprzetem (AMD+szyby+fotele) i zalapiemy się na leasing z dopłatą ! Dzięki Tesla !
Jaka zmiana z fotelami? Nie wychwyciłem tego 🙂

usrobo

Posiadacz elektryka
1639221577441.png
jakaś wymiana pianki chyba,

Najnowsze dyskusje