Nie. Intel atom. Podwójne szyby tylko z przodu.a nie masz przypadkiem juz tych zmian?
Pewnie nie mieszczą się na placu na radzyminskiej 🙂Cześć wszystkim, oglądam forum od jakiegoś czasu i widzę że fajne grono jeździ TeslamiSiedzialem póki co cicho bo auta nie było jeszcze ale teraz odbiór na wtorek więc będę pełnoprawnym użytkownikiem i forum i Tesli. Dostałem przed chwilą telefon od Tesli w tej sprawie i Pan przekazal mi że odbiór będzie w V-Center na Powsińskiej a nie tam gdzie Salon firmowy. Wiem, że wcześniej, jak nie było Salonu oficjalnego to tam na Powsińskiej obsługiwali Tesle. Pytanie czy ktos już tam odbierał bo to dziwne dla mnie. Pan powiedział, że część aut jest tam a część na Radzymińskiej. Mam nadzieję, że nie był bity i tam go właśnie nie naprawiają 🤔😉 Dajcie znać czy normalnie też tam odbierają czy mam się wnikliwie przyglądać jak cos 😃
jaki model odbierasz? i kiedy zamówiłeś?Cześć wszystkim, oglądam forum od jakiegoś czasu i widzę że fajne grono jeździ TeslamiSiedzialem póki co cicho bo auta nie było jeszcze ale teraz odbiór na wtorek więc będę pełnoprawnym użytkownikiem i forum i Tesli. Dostałem przed chwilą telefon od Tesli w tej sprawie i Pan przekazal mi że odbiór będzie w V-Center na Powsińskiej a nie tam gdzie Salon firmowy. Wiem, że wcześniej, jak nie było Salonu oficjalnego to tam na Powsińskiej obsługiwali Tesle. Pytanie czy ktos już tam odbierał bo to dziwne dla mnie. Pan powiedział, że część aut jest tam a część na Radzymińskiej. Mam nadzieję, że nie był bity i tam go właśnie nie naprawiają 🤔😉 Dajcie znać czy normalnie też tam odbierają czy mam się wnikliwie przyglądać jak cos 😃
Trochę mnie uspokoiliscie a trochę nie 😉 gorzej, że na Radzymińska rzut beretem a do V-Center całe miasto trzeba przejechać no ale za Tesla warto jechać 🙂 Czy ktoś korzystał z pomocy przy odbiorze np. jak oferuje pewna firma na placu Konesera (nie podaje nazwy bo nie wiem czy można 🤔) czy wystarczy checklista z forum i tyle?@Krisou Po prostu nie zmieścili wszystkich aut pod salonem. Normalnie nie ma tam odbiorów, choć nie wiem jak to wyglądało, gdy nie było jeszcze salonu na Radzymińskiej. Wnikliwie się przyglądać zawsze warto.
Odbieram Tesla Model 3 biały z czarnym wnętrzem ale zamawiałem 24.08.2021 więc już dość dawno.jaki model odbierasz? i kiedy zamówiłeś?