aha w tym sensie - no no są spalinowe, które też potrafią się szybko do ruchu włączyćWłaśnie na to wygląda, jest to loteria trochę co się dostanie (w razie czego mój VIN jest taki jak u Pana niemca:
tylko ostatnia cyferka to 4) a z innych nowości to mam nadal Intel Atom, a nie AMD.![]()
No i pyk! Pewien Niemiec ma potwierdzenie odbioru Tesli Model 3 SR+ z baterią E6LR i 491 jedn. WLTP • SAMOCHODY ELEKTRYCZNE – www.elektrowoz.pl
W konfiguratorze jeszcze tej zmiany nie widać, ale pierwsze potwierdzenie zamówienia już jest. Dotychczasowe Tesle Model 3 SR+ z bateriami 49-50...elektrowoz.pl
Przyspieszenie - jestem taki szalony, że kupiłem takie auto, a nigdy nie jechałem jakimkolwiek elektrykiem, więc jak sprawdziłem włączenie się do ruchu na autostradzie to... jest to nie do porównania z żadnymi spaliniakami, w moment masz prędkość samochodów z lewego pasa. To po prostu trzeba poczuć
P.S.
sam nie wiem czemu VIN to taka wielka tajemnica, no ale przyłączam się do trendu tajemniczych, zamaskowanych VINów
A daj znać co spowodowało, że zdecydowałeś się na SR a nie np LR czy P - wiadomo ze troche cena (z drugiej strony zasieg niższy) ale jakie brałeś rzeczy pod uwagę, że ostatecznie SR - w sumie widzę, że stoją SR dostępne też i sam się kiedyś zastanawiałem nad tym