Sprawdzam terminy w Warszawie i wygląda jakby byli otwarci tylko we wtorki.Nie byłem tam w serwisie, ale znam Berlin z przyczyn rodzinnych i komunikację ma bardzo dobrą.
Koniecznie trzeba mieć jeszcze maski w komunikacji publicznej, bo dają mandaty (nie zagadasz jak w PL).😉
Informacje o coronavirusie w Berlinie.
Najbliższy termin gdzie nie jest to wtorek to 21 kwietnia, piątek. Za to niemieckie serwisy mają o wiele więcej wolnych miejsc.
Ciekawe.
W sumie to gniazdko z prądem bardziej by mi się przydało bardziej niż internet, ale w takim razie wezmę książkę.Mozesz siedzieć i kontemplować i u nas jest tak samo. Ostanio zostawiłem i "poszłem w p du"
W apce zobaczysz jak podłączą , jak np. otworza maskę, drzwi i co sie dzieje. Jak będą jechać też .A na koniec że możesz odebrać i pospiechu nie ma . Bedzie też sms., U nas podłączają do ładowarki. Wsiadasz i jedziesz . Nie dziękujesz , nie dajesz flaszki . Potem sie okaże czy zrobil,i jesli nie napisali czego nie mieli lub nie dzwonili z info.
Trochę jestem zirytowany, że samochód świruje po kilku miesiącach. Mają zdalną diagnozę, ale nie powiedzą mi co jest grane. Czy to jakiś kabel, bezpiecznik, coś co mogę sam ogarnąć, a jak nie będzie działać to wtedy do serwisu? Jak będę w trasie kilka godzin, a oni zepną dwie wtyczki i będzie naprawione, to będę ja.

Ciężko skakać z radości jak choinka jest nie w grudniu tylko marcu i w samochodzie, a nie w domu. Mam lepsze plany na sobotę niż zwiedzanie serwisu Tesli. Piszę to niezależnie od tego czy to co się stało jest winą Tesli czy innych czynników.A tak na marginesie , to gdybym byl piękną dziwczyną i bys mnie rwał,, nie mial byś u mnie szans .Marud nie lubię .Info dla hetero . To wifi to kurde mnie zaintrygowalo .Moze 10 i więcej lat temu liczyl bym impulsy ale teraz w UE ?