chewbacca
Posiadacz elektryka
Moim zdaniem uruchomią matrixy. Poprawią soft do wycieraczek żeby działały super-duper (tak jak zresztą zrobili całkiem niedawno z automatycznymi długimi - całkiem poważnie chwała im za to!). Przywrócą limit 150km/h na Autopilocie i uruchomią na nowo radary w samochodach, które są w nie wyposażone a które ponoć dezaktywowali przy przejściu na (tfu!) Tesla Vision (choć to akurat niepotwierdzona informacja ale wszystko na to wskazuje). I tym samym oddaliby możliwość wyłączenia [JESZCZE gówniano działających] wycieraczek podczas jazdy na TACC/AP. Czujniki parkowania - tych którzy ich już niestety nie mają Santa Elon zaprosi do Ząbek na darmowego retrofita. A może być nawet płatny (co mi tam! ja mam!). Dojdzie też możliwość retrofita z MCU2 do MCU3. No i wreszcie zrobią/naprawią poprawne zczytywanie ograniczeń prędkości (albo podepną jakąś bazę żeby to działało na bazie GPS - whatever).
No i oddadzą offset dla ustawienia AP +10km/h od zczytanego ograniczenia prędkości (przy ustawieniu, że włączenie AP aktywuje go z ustawioną aktualną prędkością pojazdu - zabrane przy okazji przedostatniej aktualizacji).
Zabrzmię jak smerf maruda ale z każdą kolejną aktualizacją modlę się już nie o to co dodadzą ale o to, żeby nic nie zabrali...
No i oddadzą offset dla ustawienia AP +10km/h od zczytanego ograniczenia prędkości (przy ustawieniu, że włączenie AP aktywuje go z ustawioną aktualną prędkością pojazdu - zabrane przy okazji przedostatniej aktualizacji).
Zabrzmię jak smerf maruda ale z każdą kolejną aktualizacją modlę się już nie o to co dodadzą ale o to, żeby nic nie zabrali...
Last edited: