Wiem. Ale chodzi o to, że nowa funkcjonalność SEXY Buttons pozwala na regulację tego fotela bez wpinania się w elektrykę fotela. Wystarczy sam commander na OBD Także w przedliftach (nie-highlandach). Chyba, że coś źle rozumiem.highland ma możliwość przesuwania fotela pasażera z tylnego ekranu, mifrendy skopiowały tę funkcjonalność w swoich ekranach pod warunkiem że wepniesz się w sterownik tego fotela. mam w swojej 3 2019 od miesiąca i działa dobrze. jako kierowca też mogę się obrócić za siebie i z ekranu tylnego przestawić fotel pasażera, łatwiej niż próbować sięgać w przyciski z boku fotela
z tego co kiedyś zrozumiałem Elona to fotel pasażera w przedlifcie nie jest w żaden sposób połączony z szyną więc się nie da ale ludzie chcieli to w highlandzie jest połączony z szybą danych więc się da. ale Elon kiedyś mówił że głośnika do boomboxa się nie da a potem tesla zaczeła oferować dodawanie głośnikówWiem. Ale chodzi o to, że nowa funkcjonalność SEXY Buttons pozwala na regulację tego fotela bez wpinania się w elektrykę fotela. Wystarczy sam commander na OBD Także w przedliftach (nie-highlandach). Chyba, że coś źle rozumiem.
Nie do końca. Elon twierdził że jest połączony (i na podstawie danych zrezygnowali z podparcia lędźwiowego u pasażera bo widzieli, że ludzie nie używają). Ktoś na reddicie mu wytknął, że Elon kłamie bo rozbebeszyli fotel pasażera i niby nie ma połączenia z danymi. @ciastek to zacytował "kilka" postów wyżej.z tego co kiedyś zrozumiałem Elona to fotel pasażera w przedlifcie nie jest w żaden sposób połączony z szyną więc się nie da
gdyby to działało nie musiałbym ciągnąć kabla od ekranu chińczyków do sterownika fotela pasażeraNie do końca. Elon twierdził że jest połączony (i na podstawie danych zrezygnowali z podparcia lędźwiowego u pasażera bo widzieli, że ludzie nie używają). Ktoś na reddicie mu wytknął, że Elon kłamie bo rozbebeszyli fotel pasażera i niby nie ma połączenia z danymi. @ciastek to zacytował "kilka" postów wyżej.
Dlatego się teraz dziwie, że w SEXY Buttons to chyba działa. Chyba, że jednak Elon nie kłamał (#elonufamtobie) albo ludzie z Sexy Buttons jakoś to ominęli.
Co ci sprawdzic, poki auto mam pod ręką?gdyby to działało nie musiałbym ciągnąć kabla od ekranu chińczyków do sterownika fotela pasażera![]()
W highlandzie to oczywiste. Kwestia "odkrywcza" SEXY Buttons dotyczy modelu przedliftowego.W highlandzie da sie poruszac fotelem pasazera z tylnego ekranu. wiec musi byc wpiety w szyne (chociaz nie kazdym parametrem, wiec cholera go wie)