lookash_c
Pionier e-mobilności
Mówisz o tych sztukach, co u dilerów stoją ponad rok na placach?No i chyba się powoli kończą, bo na otomoto nowych jest na tę chwilę niecałe 30 sztuk![]()
Mówisz o tych sztukach, co u dilerów stoją ponad rok na placach?No i chyba się powoli kończą, bo na otomoto nowych jest na tę chwilę niecałe 30 sztuk![]()
Muszę Cię poprosić żebyś przekonał moją drugą połówkę, że da się nim pojechać na nartyO fajnie! Podrzuc jakies szczegoly. Ja wrocilem z wyprawy do UK. Nie spodziewalem sie ze auto wzbudza takie zainteresowanie. Ludzie podchodza i pytaja o rozne rzeczy z nim zwiazane. Nigdy czegos podobnego nie doswiadczylem 😅
Mi to akurat nie przeszkadzaMówisz o tych sztukach, co u dilerów stoją ponad rok na placach?![]()
Mi to akurat nie przeszkadza![]()
To normalne, że auta z placu czekają na klienta. Jedynie gdy z produkcji to jest na odwrót 😆. Moj Bazi byl odbierany wiosna a wyprodukowany we wrzesniu zeszlego roku. Świetnie się sprawuje i nie żałuję. Zwłaszcza, że cena 209k brutto zdawala sie rozsądna. Odliczając dopłatę to nie ma co jęczeć. Wallboxa 10kW też dostałem. 🤟Mi to akurat nie przeszkadza![]()
Lubię życie na krawędziTak dlugo jak nie stoja tam przez rok naladowane do 100% ;-)
Tak dlugo jak nie stoj atam przez rok naladowane do
Da się w długie trasy i to nie gorzej niż np. tmy. Ładowałem w trasie tylko na superchargerach bo poprostu najtaniej i zawsze szybko. Co ciekawe spotykałem 2x na ladowaniu ta sama tmy. Znaczy ze podobnie w trasie sie sprawuja. Na trasie 1800km ladowalem 7x. Najdluzej 34min najszybciej 19 min. Jak jezdzilem dieslem ta trase to mialem min 4 przystanki ale to i tak juz hardcorowo. Nie ma co sie obawiac dlugich tras tylko trzeba wybierac szybkie ladowarki to nie zdaza wszyscy na siku a juz trzeba odlączać. Co ciekawe jeszcze przy 94% laduje z moca ok. 60kW zatem w miare szybko dostajesz w przyblizeniu maksymalny zasiegMuszę Cię poprosić żebyś przekonał moją drugą połówkę, że da się nim pojechać na narty
Cuś takiego
Opis
Nowy VW ID.Buzz 2023 / wersja osobowa / 2988 mm / silnik 204 KM elektryczny o zasięgu 419 KM.
Wersja silnikowa : 204 KM silnik elektryczny - skrzynia automatyczna - zasięg 419 KM.
Kolor nadwozia: Biały Candy / Zielony Bay Leaf metalik
Wnętrze Mistral/ szary Soul - zielony Jade Mistral/ czarny
Homologacja: osobowa.
Ładowarka Wallbox Volkswagen 11 kW Typ2- gratis !!!
Cena cennikowa -272 500 zł netto
-335 175zł brutto
Cena promocyjna TYLKO -180 000 zł. netto 221 400- zł. brutto
Wyposażenie dodatkowe:
Mistral/ szary Soul - zielony Jade Mistral/ czarny
Podświetlana listwa między reflektorami oraz podświetlane wnęki wokół klamek
Pakiet stylizujący
Pakiet Assistance Plus
Pakiet Komfort Plus
Pakiet Open & Close
Pakiet Infotainment
Wnętrze premium Style z czarną kierownic ą
5 lat gwarancji; pierwsze 2 lata bez limitu kilometrów, maksymalny całkowity przebieg 150 000 km
Pakiet przeglądów: 36 miesięcy / 90 000 km
Gdy ogladalem swoj na placu byl naladowany do 78%. Znaczy ze nie laduja ich do 100.Tak dlugo jak nie stoja tam przez rok naladowane do 100% ;-)
Mi też nie, tylko ironizuję jak bardzo sprzedaż "idzie"Mi to akurat nie przeszkadza![]()
Mysle, ze dilerzy mniej wiecej wiedza jak sie z nimi obchodzic, wiec pewnie laduja do 80%. Tez sie bede w przyszlym roku rozgladal za elektrycznym vanem - bede go chcial przerobic na kampera. Moja obecna dieslowska konwersja ma juz swoje lata i beda chcial zamienic na cos nowszego/elektrycznego. Spogladam jednak bardziej na E-transita (extended range) albo e-ducato, ale tu zasieg jets troche za maly...Gdy ogladalem swoj na placu byl naladowany do 78%. Znaczy ze nie laduja ich do 100.