A jak to jest z ogrzewaniem czy schładzaniem takiej duzej ilosci powietrza? Mysle o tylnich pasażerach czy nawiewy ogarniają bo sa one chyba tylko z przodu.
Na tył, jest tylko w nogach (w nowszych, długich wersjach jest dodatkowo w miejscu uchwytu nad drzwiami). Co do wersji aktualnych to ciężko powiedzieć jak duży to problem, ponieważ osobiście tylko raz jechałem z tyłu - przez 15 minut i było OK (nie zwracałem na to uwagi). Kilka razy wiozłem dorosłych, to nikt mi nie zwracał uwagi na temperatury, a tak to z tyłu jeżdżą moje dzieci (6-8lat) i też nigdy nie narzekały. Przez 90% czasu mam włączony tryb łagodny, 9% - umiarkowany, a raz na 100x ustawiam intensywny. Samochód mam zaparkowany w garażu podziemnym, więc niezależnie od pory roku, wsiadam do chłodnego. Największy problem może być wtedy, gdy się wsiada do nagrzanego auta (np. parking sklepowy itp.) - ale, tutaj z ratunkiem idzie opcja ustawienia klimatyzacji przed wejściem, 5-10 minut spokojnie wystarcza do schłodzenia, do poziomu przyjemnego w podróży (więc podchodząc do kasy, wystarczy pamiętać włączyć chłodzenie/grzanie samochodu). Reasumując, według mnie - nie ma problemu.