Idzie update map do wersji EU-2023.32-14783

Michal

Moderator

danielm

Pionier e-mobilności
ehh a dopiero co zrezygnowałem z internetu mobilnego w garażu bo w telefonie mam 600GB więc po co płacić dodatkowo 10zł. toć to się będzie pobierać 2 dni :)

GrzesiekG

Posiadacz elektryka
Wskazana mapa weszła u mnie na początku tygodnia. Zmian nie zauważyłem, ale też nie kręciłem się po nowych drogach :)

dawidgora

Posiadacz elektryka
@Michal masz błąd w tytule :) Numer wersji to EU-2023.32-14783.

U mnie też widziałem, ze wleciała nowa wersja, ale akurat nie wiem gdzie w Krakowie mógłbym zweryfikować czy coś się zmieniło na plus, bo w moich okolicach nie miałem nigdy problemów. Ostatni problem miałem będąc na nowym fragmencie obwodnicy Nowego Sącza i będę tam znowu w poniedziałek to sprawdzę.

danielm

Pionier e-mobilności
@Michal masz błąd w tytule :) Numer wersji to EU-2023.32-14783.

U mnie też widziałem, ze wleciała nowa wersja, ale akurat nie wiem gdzie w Krakowie mógłbym zweryfikować czy coś się zmieniło na plus, bo w moich okolicach nie miałem nigdy problemów. Ostatni problem miałem będąc na nowym fragmencie obwodnicy Nowego Sącza i będę tam znowu w poniedziałek to sprawdzę.
to jest mapa całej europy więc ciężko byłoby ją zweryfikować zwłaszcza że zamknięte tymczasowo ulice powodują zmiany tylko w systemie wyznaczania trasy który jest osobnym systemem od wektorowych map online więc trochę ciężko to sprawdzić, chyba że jakieś nowe drogi którymi wcześniej nie prowadziła, na przykład tunelem na zakopiance

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie na tym w/w odcinku :) między prawidlowym 50 km/h i co ponownie jest OK i prawidłowym 90km/h co znow sie pojawiało po kilku miesiącach , dodała Tesla na odcinku ok 200m 70 km/h, co jest ni z gruchy ni z pietruchy, ale pozwala już jechać na Ap bez trzymania nogi na gazie
Natomiast w innych miejscach jest różnie, ale miodu nie ma. Mamy cały czas zmiany organizacji ruchu a Tesla czyta znaki "po uważaniu" swoim uważaniu, więc wiadomo jak jest. Trzeba poznac swoje trasy i wtedy aby jechac na AP czy FSD musimy kombinować. Ale da się.

Bronek

Pionier e-mobilności
Radosc trwata 1 dzień. Po aktualizacji do najnowszej wersji map i oprogramowania plus gierki dla dzieci...
Jest do dupy tam gdzie bywa u mnie na ogół do dupy. I odcinek kilku km nie da sie jechać na AP bo Tesla uparcie powróciła do wyimaginowanych swoich 50km/h zamiast 90.

Od ok 2-3 lat to miejsce tak ma, ze kilka razy w roku przechodzi na ciemną stronę mocy.

poochaty

Posiadacz elektryka
Radosc trwata 1 dzień. Po aktualizacji do najnowszej wersji map i oprogramowania plus gierki dla dzieci...
Jest do dupy tam gdzie bywa u mnie na ogół do dupy. I odcinek kilku km nie da sie jechać na AP bo Tesla uparcie powróciła do wyimaginowanych swoich 50km/h zamiast 90.

Od ok 2-3 lat to miejsce tak ma, ze kilka razy w roku przechodzi na ciemną stronę mocy.
Szczerze współczuję. Ja nie mam na moich trasach żadnego kawałka, gdzie miałbym problemy z AP.

Bronek

Pionier e-mobilności
4 lata s6 widzi tylko podczas jazdy na zachód. Na wschód ... droga nieznana
Co daje brak ograniczenia do, 120. Po za tym są inne jaja, a czsem ich brak. To jest bez) adu bez składu. Ja sobie z tym radzę. Tylko o tym donoszę