Michal
Moderator
Poprzedni update był na początku sierpnia (2 miesiące temu), więc może zwiększa częstotliwość aktualizacji. Wcześniej, z tego co kojarzę, nowe mapy wychodziły mniej więcej co pół roku.
to jest mapa całej europy więc ciężko byłoby ją zweryfikować zwłaszcza że zamknięte tymczasowo ulice powodują zmiany tylko w systemie wyznaczania trasy który jest osobnym systemem od wektorowych map online więc trochę ciężko to sprawdzić, chyba że jakieś nowe drogi którymi wcześniej nie prowadziła, na przykład tunelem na zakopiance@Michal masz błąd w tytuleNumer wersji to EU-2023.32-14783.
U mnie też widziałem, ze wleciała nowa wersja, ale akurat nie wiem gdzie w Krakowie mógłbym zweryfikować czy coś się zmieniło na plus, bo w moich okolicach nie miałem nigdy problemów. Ostatni problem miałem będąc na nowym fragmencie obwodnicy Nowego Sącza i będę tam znowu w poniedziałek to sprawdzę.
Szczerze współczuję. Ja nie mam na moich trasach żadnego kawałka, gdzie miałbym problemy z AP.Radosc trwata 1 dzień. Po aktualizacji do najnowszej wersji map i oprogramowania plus gierki dla dzieci...
Jest do dupy tam gdzie bywa u mnie na ogół do dupy. I odcinek kilku km nie da sie jechać na AP bo Tesla uparcie powróciła do wyimaginowanych swoich 50km/h zamiast 90.
Od ok 2-3 lat to miejsce tak ma, ze kilka razy w roku przechodzi na ciemną stronę mocy.