Ionity - rozwój infrastruktury w PL

krzyss

Pionier e-mobilności
Piekne 6 slupkow, obok stacja paliw, mc donald oraz Dino !
Ekstra miejscowka, w obie strony mozna zjechac.

Attachments

• IMG_3589.jpeg
    3,6 MB · Liczba wyświetleń: 36

OldSeb

Posiadacz elektryka
Świetna lokalizacja jak dla mnie, żeby jeszcze jakieś sensowne ceny mieli...

krzyss

Pionier e-mobilności
Świetna lokalizacja jak dla mnie, żeby jeszcze jakieś sensowne ceny mieli...
Z abo ionity za 51zl jest 2zl za 1kWh
Za to chcialem sie potem w nowym dworze naladowac na shellu, no i karta shell nie dziala na shellu, zadzialala mi karta ecotap poland … po 4,3PLN 🫣
Nad morze z warszawy dojechalem w 4,5h z dwoma ladowaniami. Ladowalem sie dwa razy zeby tutaj zaparkowac auto z 45% i sie nie przejmowac.

Attachments

• IMG_3598.jpeg
    3,5 MB · Liczba wyświetleń: 26

OldSeb

Posiadacz elektryka
Z abo ionity za 51zl jest 2zl za 1kWh
Ok tyle że tych stacji Ionity to mamy w PL tyle co kot napłakał. Płacić abonament dla incydentalnego ładowania w trasie to się średnio kalkuluje. Jakby tak Ionity był w roamingu Greenway, jak to jeszcze było niedawno, albo odwrotnie to miałoby sens.

krzyss

Pionier e-mobilności
Ok tyle że tych stacji Ionity to mamy w PL tyle co kot napłakał. Płacić abonament dla incydentalnego ładowania w trasie to się średnio kalkuluje. Jakby tak Ionity był w roamingu Greenway, jak to jeszcze było niedawno, albo odwrotnie to miałoby sens.
Pewnie tak, dla mnie robi sie idealnie, mam czeste trasy na Gdansk, Poznan, i okolice Ciechocinka… ionity i tesla suc robia sie konkjrencyjne.
Dodatkowo taki abo ionity wychodzi ok juz przy dwoch trzech ladowaniach.

KrzysztofFly

Moderator
Na Czyżkówku przy Rossmann (obok Polo) postawili ładowarkę od Polenergia 2xCCS, 180kW. Na razie wyłączona. Tak samo jak 1xAC przy samym Polo. Będzie gdzie się ładować jadąc na północ.
Jestem z Tucholi, wiec w Bydgoszczy raczej rzadko mam potrzebę ładowania, akurat wtedy chciałem przy okazji konieczności zjedzenia obiadu, wykorzystać darmowe kW z GW. Nie mniej jednak zaciekawiłeś mnie trochę, tą ładowarką od Polenergii, w szczególności biorąc pod uwagę ich przyzwoite ceny, a także promocje.

Ev3

Pionier e-mobilności
Jestem z Tucholi, wiec w Bydgoszczy raczej rzadko mam potrzebę ładowania, akurat wtedy chciałem przy okazji konieczności zjedzenia obiadu, wykorzystać darmowe kW z GW. Nie mniej jednak zaciekawiłeś mnie trochę, tą ładowarką od Polenergii, w szczególności biorąc pod uwagę ich przyzwoite ceny, a także promocje.
Szkoda że nie zrobili przy S5, przydałaby się w drodze nad morze (z Poznania).

piotrazz

Posiadacz elektryka
Szkoda że nie zrobili przy S5, przydałaby się w drodze nad morze (z Poznania).
Fakt, przydałoby by się gdzieś w połowie drogi do Poznania na s5.

Najnowsze dyskusje