Z abo ionity za 51zl jest 2zl za 1kWhŚwietna lokalizacja jak dla mnie, żeby jeszcze jakieś sensowne ceny mieli...
Ok tyle że tych stacji Ionity to mamy w PL tyle co kot napłakał. Płacić abonament dla incydentalnego ładowania w trasie to się średnio kalkuluje. Jakby tak Ionity był w roamingu Greenway, jak to jeszcze było niedawno, albo odwrotnie to miałoby sens.Z abo ionity za 51zl jest 2zl za 1kWh
Pewnie tak, dla mnie robi sie idealnie, mam czeste trasy na Gdansk, Poznan, i okolice Ciechocinka… ionity i tesla suc robia sie konkjrencyjne.Ok tyle że tych stacji Ionity to mamy w PL tyle co kot napłakał. Płacić abonament dla incydentalnego ładowania w trasie to się średnio kalkuluje. Jakby tak Ionity był w roamingu Greenway, jak to jeszcze było niedawno, albo odwrotnie to miałoby sens.
Jestem z Tucholi, wiec w Bydgoszczy raczej rzadko mam potrzebę ładowania, akurat wtedy chciałem przy okazji konieczności zjedzenia obiadu, wykorzystać darmowe kW z GW. Nie mniej jednak zaciekawiłeś mnie trochę, tą ładowarką od Polenergii, w szczególności biorąc pod uwagę ich przyzwoite ceny, a także promocje.Na Czyżkówku przy Rossmann (obok Polo) postawili ładowarkę od Polenergia 2xCCS, 180kW. Na razie wyłączona. Tak samo jak 1xAC przy samym Polo. Będzie gdzie się ładować jadąc na północ.
Szkoda że nie zrobili przy S5, przydałaby się w drodze nad morze (z Poznania).Jestem z Tucholi, wiec w Bydgoszczy raczej rzadko mam potrzebę ładowania, akurat wtedy chciałem przy okazji konieczności zjedzenia obiadu, wykorzystać darmowe kW z GW. Nie mniej jednak zaciekawiłeś mnie trochę, tą ładowarką od Polenergii, w szczególności biorąc pod uwagę ich przyzwoite ceny, a także promocje.
Fakt, przydałoby by się gdzieś w połowie drogi do Poznania na s5.Szkoda że nie zrobili przy S5, przydałaby się w drodze nad morze (z Poznania).
dokładnie tak! i kolejna na S5 między Poznaniem a Wrocławiem.... brakuje tam dobrych ładowarek bezpośrednio na MOPachFakt, przydałoby by się gdzieś w połowie drogi do Poznania na s5.