Ionity - rozwój infrastruktury w PL

piotrazz

Posiadacz elektryka
Jak dla mnie ta stacja to rewelacja! Bez spinania się dojechałem z Gdyni (97% zimną bateria) z 11% i podgrzaną baterią do 40 stopni. Ładowanie TM3 do 95% w 30 minut. Max na początku ładowania 177 kWh. Fajna lokalizacja, szybki zjazd, McDonalds, Dino i stacja benzynowa w okolicy. Oby więcej takich lokalizacji.

1737757532118.jpeg

sh95

Fachowiec
Ionity Wierzbowice na A2 niedaleko Wrześni pozostaje "w budowie" od ponad roku. Czy wiadomo na jakim jest etapie, stoją słupki gotowe do uruchomienia? Czy raczej dopiero procesują pozwolenia?

1739038727725.png

Last edited:

sebakazm

Nowy na Forum
Ionity Wierzbowice na A2 niedaleko Wrześni pozostaje "w budowie" od ponad roku. Czy wiadomo na jakim jest etapie, stoją słupki gotowe do uruchomienia? Czy raczej dopiero procesują pozwolenia?

View attachment 24709
Wszystko stoi gotowe do oddania. Jak byłem pod koniec Grudnia to już wszystko było rozpakowane i przygotowane do użytku. Nawet znaki i latarnie już były przygotowane.

sebakazm

Nowy na Forum
IONITY Wierzbocice przy A2 (Zjazd Słupca) wskoczyło już w aplikacji. Na obecną chwilę oznaczone jako niedostępne, ale pewnie w najbliższych dniach nastąpi oficjalne otwarcie.

sh95

Fachowiec
Wierzbocice zaświeciły się właśnie na zielono. To nadal mogą być testy/odbiory, za chwilę może się wyłączyć, ale coś się dzieje :)

1742393978320.png

Edit: testowali przez 1,5h i wyłączyli.

Last edited:

walik22

Zadomawiam się
Wierzbocice zaświeciły się właśnie na zielono. To nadal mogą być testy/odbiory, za chwilę może się wyłączyć, ale coś się dzieje :)

View attachment 26043

Edit: testowali przez 1,5h i wyłączyli.
co to za apka?