Orientujesz się, jakie to woski ?Dodam jeszcze, że to już 3 samochód jaki u nich robię i jestem zadowolony![]()
I ile trwa taki "zabieg" ?
Orientujesz się, jakie to woski ?Dodam jeszcze, że to już 3 samochód jaki u nich robię i jestem zadowolony![]()
Nie wiem jaki to wosk, ale cały proces trwał 3 dni robocze. Dodatkowo zapytałem mailowo Tesle czy nie wpływa to na gwarancję, aby w razie co mieć podkładkęOrientujesz się, jakie to woski ?
I ile trwa taki "zabieg" ?
I nie mieli nic przeciwko ?Nie wiem jaki to wosk, ale cały proces trwał 3 dni robocze. Dodatkowo zapytałem mailowo Tesle czy nie wpływa to na gwarancję, aby w razie co mieć podkładkę![]()
Da się wybrać serwis mobilny z góry, czy oni przydzielają w zależności od rodzaju naprawy?Umów serwis mobilny. U mnie znalazł wygięta uszczelkę i zrobił kalibrację domykania okien - pomogło na świsty.
Wydaje mi się, że dla niektórych typów zgłoszeń się da. Nawet jak nie, tu umów serwis i w chacie napisz, ze wolałbyś mobilny.Da się wybrać serwis mobilny z góry, czy oni przydzielają w zależności od rodzaju naprawy?