Cześć.
Może komuś przyda się ta informacja, samochód kupiony ja JDG finansowany ze środków własnych.
2024-07-08 złożenie wniosku
2024-09-04 po pozytywnej ocenie formalnej
2024-10-03 umowa odesłana do uzupełnienia
2024-10-28 umowa podpisana przez fundusz
2024-11-07 umowa podpisana przeze mnie
2024-11-13 mail do funduszu z informacją o cesji ubezpieczenia
2024-11-19 wypłata dotacji
Wiec czasowo nie wygląda to aż tak tragicznie.
Pozdrawiam
W sumie to skończył mi się okres dwóch lat już, ale naklejka nadal przyklejona na drzwiach pasażera pod lusterkiem. Nie odpada przy myciu, a jakoś specjalnie się nie przykładałem przy naklejaniu.Jeśli chodzi o naklejkę. Boje się że przy pierwszym myciu ona odpadnie. Faktycznie ją przyklejaliście, czy trzymaliście w szafie na wypadek kontroli?
Co do przelewu, to chyba tylko szklana kula pomoże 😉, naklejkę mam na drzwiach pasażera i nic się nie dzieje.Dzisiaj dotarł oryginał umowy (SCM). Stąd mam 2 pytanie do Szanownych Forumowiczów:
Ile czasu potrzeba do wypłaty od tego momentu? 4-5msc.
Jeśli chodzi o naklejkę. Boje się że przy pierwszym myciu ona odpadnie. Faktycznie ją przyklejaliście, czy trzymaliście w szafie na wypadek kontroli?
Reklamacja już wysłana miesiąc temu - stara sztuczkaDziś dostałem informację od Santander że BOŚ wypłacił im środki po 9 miesiącach od odbioru samochodu. Co ciekawe, podpisanej umowy jeszcze nie otrzymalem od BOŚ. Tydzień temu wypełniłem formularz reklamacyjny - wydaje mi się że to przyspieszyło wypłatę środków ale chyba zapomnieli podrzucić umowy 😂
Jak ktoś jeszcze czeka wydaje mi się że warto spróbować napisać reklamację do BOŚ
czy podpowiesz jak to zrobic? wysylalem formularz ze strony oraz via email, oba odrzucone "bardzo mi przykro, ale reklamację złożył Pan nieskutecznie."Dziś dostałem informację od Santander że BOŚ wypłacił im środki po 9 miesiącach od odbioru samochodu. Co ciekawe, podpisanej umowy jeszcze nie otrzymalem od BOŚ. Tydzień temu wypełniłem formularz reklamacyjny - wydaje mi się że to przyspieszyło wypłatę środków ale chyba zapomnieli podrzucić umowy 😂
Jak ktoś jeszcze czeka wydaje mi się że warto spróbować napisać reklamację do BOŚ
Jest rownież wersja magnetyczna. Zapasowy 😉 egz. zawsze w gotowości wewnątrz autaDzisiaj dotarł oryginał umowy (SCM). Stąd mam 2 pytanie do Szanownych Forumowiczów:
Ile czasu potrzeba do wypłaty od tego momentu? 4-5msc.
Jeśli chodzi o naklejkę. Boje się że przy pierwszym myciu ona odpadnie. Faktycznie ją przyklejaliście, czy trzymaliście w szafie na wypadek kontroli?