Wygląda na to że w systemie pojawia się umowa, którą trzeba podpisać certyfikatem kwalifikowany " (i wg warunków umowy przykleić naklejkę na samochód). Później trzeba dostarczyć załączniki (w moim przypadku weksel i cesja ubezpieczenia oraz zdjęcia samochodu) i od tego czasu czekać 30 dni na wypłatę środkówDziś dostałem "w wyniku pozytywnej oceny Państwa wniosku o dofinansowanie XXXX zapraszamy Państwa do kolejnego etapu czyli uszczegółowienie warunków umowy" i link do umowy.
Jeszcze nie patrzyłem o co chodzi, ale najwyraźniej coś się ruszyło
Ja dziś sprawdziłem i mogę zrobić aktualizację. Pytanie tylko co mam aktualizować ? Czy tylko Załącznik nr 4 - o administratorach danych osobowych ? Nie widzę nigdzie możliwości dodania/zakładki do cesji ubezpieczenia lub wekslaPrzeszedłem do drugiego etapu zabawy w dotację"Uszczegółowienie warunków umowy"
Instrukcja do tego etapu znajduje się pod adresem: https://www.gov.pl/attachment/47185d78-088b-42eb-8aa7-e617ab1140d3
Żeby uszczegółowić umowę, muszę kliknąć ikonkę "utwórz aktualizację"
Tylko, że u mnie nie ma takiej ikonki.
Jest ktoś na tym samym etapie i miał ten sam problem?
View attachment 7167
Mi napisali, że jest błąd i jak naprawią, prześlą kolejnego mailaJa dziś sprawdziłem i mogę zrobić aktualizację. Pytanie tylko co mam aktualizować ? Czy tylko Załącznik nr 4 - o administratorach danych osobowych ? Nie widzę nigdzie możliwości dodania/zakładki do cesji ubezpieczenia lub weksla
Ja też jestem na tym etapie. Wygląda na to że chodzi o Załącznik nr 4 - o administratorach danych osobowych. Cesje ubezpieczenia to trzeba będzie chyba do podpisania załączyć. Wniosek złożyłem 01.01.2021 czyli prawie będzie rok i kolejny rok jeżdżenia z naklejkąJa dziś sprawdziłem i mogę zrobić aktualizację. Pytanie tylko co mam aktualizować ? Czy tylko Załącznik nr 4 - o administratorach danych osobowych ? Nie widzę nigdzie możliwości dodania/zakładki do cesji ubezpieczenia lub weksla