Co w tym śmiesznego, że prędkość bezpieczna ma znaczenie vs "jakość" samochodu? Niesprawiedliwość społeczna czy co?
Co w tym śmiesznego, że prędkość bezpieczna ma znaczenie vs "jakość" samochodu? Niesprawiedliwość społeczna czy co?
Masz bardzo przekonujące argumentu, zaiste Milordzie!
No śmieszne, bo dopiero co była głośna sprawa takiego jednego, który winę za zabicie ludzi próbował przerzucić na ofiary, bo nie jechały czołgiem na wypadek spotkania drogowego mordercy po drodze.Co w tym śmiesznego, że prędkość bezpieczna ma znaczenie vs "jakość" samochodu? Niesprawiedliwość społeczna czy co?
🤣 No i wyłożyłeś się już na pierwszym punkcie swojego "postulatu zapie***laczy". Najwięcej wypadków jest podczas dobrych warunków pogodowych (i na prostych odcinkach) - maj króluje w statystykach.Dokładnie! Chcemy szybciej i bezpieczniej.
Idealnie by było uzależniać dynamicznie prędkość od
- warunków pogodowych
kończy mi się gwarancja 2 lata na tesle ide sprawdzić co jest do zrobienia na gwarancji i wychodzi X rzeczy w zawieszeniu to k...takie auto nie ma prawa w ogóle być w ruchu. Nie dziwie sie, że się nie czujecie pewnie z rozwalonymi wahaczami itd.
Nie wiem o czym mówisz, o jakiej sytuacji. Z mojego kręgu znajomych mam sytuacje gdzie gość na zielonym(!), jadąc dozwoloną prędkością wjechał w auto, które wjechało na skrzyżowanie na czerwonym. On wysiadł i sie otrzepał, a w drugim aucie zgon. Okazało się, że to drugie było złożone z 3ch a diagnosta podbijał po znajomości. I jeszcze on ma teraz wyrzuty sumienia że może zabił człowieka. I 3 miesiące się stresował co zrobi prokurator. Na szczęście wszystko było na kamerach, miał rejestrator w aucie. Zabił ten co złożył auto z 3 i ten co to podbił. To pewnie druga skrajność.No śmieszne, bo dopiero co była głośna sprawa takiego jednego, który winę za zabicie ludzi próbował przerzucić na ofiary, bo nie jechały czołgiem na wypadek spotkania drogowego mordercy po drodze.
A jeszcze śmieszniej, gdyby w tym waszym "idealnym świecie" okazało się, że wasze zdolności psychomotoryczne i "jakość" auta pozycjonują was niżej w drogowym łańcuchu pokarmowym, niż wam się zdaje.![]()
I jeszcze jak oglądam testy online pt kończy mi się gwarancja 2 lata na tesle ide sprawdzić co jest do zrobienia
Szrotami wszelkich marek. Auto w którym wahacz się masowo sypie powinno być wycofane z ruchu i producent zobowiązany do naprawy. Nie wiem jaka instytucja za to odpowiada ale tak powinno być w każdej marce.Zakazać jeżdżenia szrotami marki Tesla?
Wpisz w wyszukiwarkę "trumna na kółkach".Nie wiem o czym mówisz, o jakiej sytuacji. Z mojego kręgu znajomych mam sytuacje gdzie gość na zielonym(!), jadąc dozwoloną prędkością wjechał w auto, które wjechało na skrzyżowanie na czerwonym. On wysiadł i sie otrzepał, a w drugim aucie zgon. Okazało się, że to drugie było złożone z 3ch a diagnosta podbijał po znajomości. I jeszcze on ma teraz wyrzuty sumienia że może zabił człowieka. I 3 miesiące się stresował co zrobi prokurator. Na szczęście wszystko było na kamerach, miał rejestrator w aucie. Zabił ten co złożył auto z 3 i ten co to podbił. To pewnie druga skrajność.