Tak jest zbudowana większość. W Habu elektronika jest ukryta we wtyczkach, tutaj zapewne podobnie.
Zdecydowanie wolę wersję bez cegły, ale to niestety kosztuje więcej.
Tak jest zbudowana większość. W Habu elektronika jest ukryta we wtyczkach, tutaj zapewne podobnie.
Zdecydowanie wolę wersję bez cegły, ale to niestety kosztuje więcej.
Racja - "pomiędzy" musi być elektronika EVSE. Owa elektronika jest najczęściej umieszczana w tzw. "cegle" - mniej elegancko, czasem we wtyczce - bardziej elegancko.Wygląda jak zwykły kabel, który dostałem do zestawu, ale już wcześniej pisano tutaj, że musi być cegła pomiędzy. Patrząc na jego cenę to żadna zaleta![]()
Nie potrzebuje, mam cegłe od Tesli i WC3Może, w takim razie bierz na bogato!Ale zawsze 11 kW. Zawsze.
proszzz...A polecicie jakąś ładowarkę mobilną którą można połączyć z fabrycznym kablem type2? Czyli taka bez kabla tylko z gniazdem na type2 z jednej strony a z drugiej strony zmieniane końcówki 230V@16A albo 3-fazowe. Chodzi o to żeby nie wozić ze sobą dwóch kabli po 6m.
Dzięki, wydaje się całkiem spore. To już może faktycznie lepiej habu z kablem i redukcja z 3-fazowego na schuko.proszzz...
![]()
go-e Charger Gemini flex 11kW | intelligente Wallbox ✓ | LadeHero
go-e Charger Gemini flex 11kW: 3 Jahre Garantie ✓ smarte Wallbox ✓ Testsieger ✓ Stromzähler ✓ App-Steuerung – jetzt beim LadeHero online bestellen!ladehero.de
Ja mam podobnego wattpilota Go 22 - to jest wygodne bo ja sobie je schowałem w skrzynce i wypuściłem sam kabel - można kupić kabel jaki komu pasuje sam szukałem dość smukłych wtyczek z dobrej jakości przewodem, który nie twardnieje na zimnie.Dzięki, wydaje się całkiem spore. To już może faktycznie lepiej habu z kablem i redukcja z 3-fazowego na schuko.
jest spore, brat ma wersję produkowaną dla froniusa, ale mniej miejsca zajmuje niż kabel + evse z kablem...Dzięki, wydaje się całkiem spore. To już może faktycznie lepiej habu z kablem i redukcja z 3-fazowego na schuko.
Ile wyciąga?Wallboxa rozważam. Pani z Tesli poleciła mi zakup cegły Platinet. Działa na razie - przez tydzień. Robi to co ma robić. Zobaczyyjak z trwałością.
11kw na sileIle wyciąga?