W sklepie budowlanym. Ale można przez internet i nawet na allegro.Gdzie kupiłeś ten analizator prądu
Bez reklamy, to Zemel Supla.
W sklepie budowlanym. Ale można przez internet i nawet na allegro.Gdzie kupiłeś ten analizator prądu
Zgodnie z załeceniami Bronka podniosę moc, dokupię przejściówkę I wtedy póki co wallbox nie będzie mi potrzebny nawet w sytuacjach podbramkowych...To prawda, tak by było ok
No i z czasem po założeniu paneli to z garażu zostanie przeniesione do głównego panelu z bezpiecznikami żeby pokazać bilans domu.W sklepie budowlanym. Ale można przez internet i nawet na allegro.
Bez reklamy, to Zemel Supla.
Słyszałem plotę, że harmonogramy w Tesli robione są pod kalifornijskie taryfy, i podobno po ustawieniu że ma zacząć się ładować o np. 22 skończy automatycznie najpóźniej o 6 rano... Nie żebym to sprawdził.No tak bo nie chce mi się ładować codziennie a zresztą o tej 6:00 musiałbym wyłączyć ładowanie (automatycznie się nie da)
Niestety, po 6:00 ciągnie dalej :-(Słyszałem plotę, że harmonogramy w Tesli robione są pod kalifornijskie taryfy, i podobno po ustawieniu że ma zacząć się ładować o np. 22 skończy automatycznie najpóźniej o 6 rano... Nie żebym to sprawdził.