abes99

Posiadacz elektryka
Gratulacje i czekamy na wszystkie spostrzeżenia ;)

abes99

Posiadacz elektryka
BTW, dostałem właśnie kalkulację leasingu na 2 lata, 45% wpłata własna, 19% wykup na równe 102%. Jest chyba całkiem nieźle, bez obowiązkowego GAP, którego wydaje mi się, przy takiej kalkulacji nie sensu chyba brać.

ArturKorzen

Zadomawiam się
BTW, dostałem właśnie kalkulację leasingu na 2 lata, 45% wpłata własna, 19% wykup na równe 102%. Jest chyba całkiem nieźle, bez obowiązkowego GAP, którego wydaje mi się, przy takiej kalkulacji nie sensu chyba brać.
Nie znam się na tych ubezpieczeniach, ale mi w salonie mówili, że GAP nawet na 5 lat warto brać, mimo że leasing na 2 lata. Płatność jednorazowa za 5 lat ubezpieczenia GAP to chyba mniej niż 2k zł z tego co pamiętam,,,

Ryś

Zadomawiam się
A w komplecie z autem jest ładowarka 230v?
To zależy od wersji. Ja kupiłem Avengera 1st Edition i otrzymałem ładowarkę EASYWALLBOX. Ładuje prądem 230V z mocą 2,3 kW z możliwością zwiększenia do 7,3 kW. Z tego co wiem w pozostałych wersjach samochodu trzeba dokupić - są 3 rodzaje.

abes99

Posiadacz elektryka
Do 1st Edition miała być ładowarka 3F 11kW gratis :unsure:

Ryś

Zadomawiam się
Do 1st Edition miała być ładowarka 3F 11kW gratis :unsure:
Nie wiem jak to jest w innych salonach, ja otrzymałem tę najtańszą z oferty 3 ładowarek - gdyby dali lepszą, to bym się nie obraził! Ale mimo to, jak dla mnie jest wystarczająca. W dodatku moja domowa instalacja pozwala na zwiększenie mocy do 7,4 kW, a to już wystarczy mi w zupełności...