Podobno tak, ale zajmuje to 48h bo najpierw przechodzosz ma darmowy i minac musi doba a potem znow na 320 i znow doba do aktuwacjiWłaśnie kończę swoje 320kWh. Można przejść na darmowy i zaraz na kolejny 320kWh?
To super!.No to nie miałem dostępnych 48h. Zrobiłem drugi pakiet, na żonę. Też go wyjechałem niemalże do zera![]()
Jak masz fizyczną kartę rfid od nich to nie ma żadnej zabawy. Wszystkie ładowarki są dla Ciebie i wszystko śmiga idealnie. Karta w telefonie niestety też lipa a apka super słaba.a ja podjąłem decyzję o rezygnacji z ENEL X - więcej z tym zabawy niż to warte
Moje przygody w UE z ENEL X vs GreenWay roaming
udało mi się wykupić pakiet 320 kWh za 99 euro - fajna cena i tylko to w PL ENEL X upierdliwe na Słowacji i Węgrzech potwierdziły się moje problemy wcześniejsze, że nie wszystkie ładowarki w danym miejscu są dostępne dla ENEL X - raz musiałem się przestawiać na inną bo tylko 1 z 2 była...forum.elektrowoz.pl
Z karta wszystko dziala. Nie zadzialal mi tylko raz slupek AC GW w Kolobrzegu.a ja podjąłem decyzję o rezygnacji z ENEL X - więcej z tym zabawy niż to warte
Moje przygody w UE z ENEL X vs GreenWay roaming
udało mi się wykupić pakiet 320 kWh za 99 euro - fajna cena i tylko to w PL ENEL X upierdliwe na Słowacji i Węgrzech potwierdziły się moje problemy wcześniejsze, że nie wszystkie ładowarki w danym miejscu są dostępne dla ENEL X - raz musiałem się przestawiać na inną bo tylko 1 z 2 była...forum.elektrowoz.pl
dokładnie lepiej mieć wybór niż nie miećSpoko, co kto woli. Demokracja 😀
Ja osobiście mam jeszcze małe abo w GW i jak mi braknie Enela to na te parenaście kW korzystam z GW.