JuicePass - wątek

aadamuss

Posiadacz elektryka
Gdzie można zobaczyć w aplikacji ile ma się dostępnych kWh i jaki pakiet jest wykupiony? Może ktoś dać jakiegoś screena ?

krzyss

Pionier e-mobilności
Gdzie można zobaczyć w aplikacji ile ma się dostępnych kWh i jaki pakiet jest wykupiony? Może ktoś dać jakiegoś screena ?
Klikasz na ludzika moje konto

Attachments

• IMG_7754.png
    IMG_7754.png
    239 KB · Liczba wyświetleń: 24

vwir

Pionier e-mobilności
O, coś zmienili w tłumaczeniu? Ostatnio gdy tam patrzyłem to było napisane coś w stylu "160 kWh z 320kWh lewy" ;) Ciężko zrozumieć te tłumaczenia na język polski gdy nie zna się angielskiego...
Na aliexpress dość długo przycisk "save" był przetłumaczony jako "ratować".

nabrU

Moderator
Na razie poza UK się nie wybieram ale zainstalowałem apkę EnelXWay i na pełnym legalu czyli z danymi z UK (choć z wyłączoną lokalizacją) mam widoczną opcję wykupu pakietu Travel Plus 320kW:

Screenshot_2023-05-22-20-47-14-40_6f9f4db328592ba8f3b358264e230797.jpg

krzyss

Pionier e-mobilności
Wyczerpalem pakiet. Wylaczylem go i przeszedlem na pay per use ale nie da sie wykupic nowego 320… trzeba czekac do konca czasu.
Musze zakombinowac z deugim kontem.

KrzyCh

Pionier e-mobilności
Jak ktoś nie dostał jeszcze karty RFID (jak ja) po prawie miesiącu, to można w apce napisać zgłoszenie. W kilka minut dostałem odpowiedź, że faktycznie moja karta nie została wysłana i zaraz wyślą.
A pisałeś w jakim lengłidżu? Wprawdzie czekam dopiero tydzień, ale wkrótce wyjazd, a status zamówienia (Rfid) bez zmian od kilku dni. po angielsku odpowiadają?

abes99

Posiadacz elektryka
W "lengłidżu", i tak też dostałem odpowiedź na maila, nie w apce ;)

krzyss

Pionier e-mobilności
Czy myslicie ze dana karta rfid jest odrazu przypisana do konkretnego konta, czy przy jej aktuwacji przypisuja rfid do danego konta ?

Mam karte ktora zakladalem do innego konta, przyslali ale jej nie aktywowalem. Teraz bym chcial ja przypisac do innego konta ale nie wiem czy to tak zadziala :)

vwir

Pionier e-mobilności
Właśnie dostałem drugą kartę na konto, w którym miałem wpisany zły kod pocztowy. Zamówiona 2 tygodnie wcześniej, a przyszła tydzień później niż poprzednia. No ale jest i teraz trasy mi niestraszne.