Juniper - czy warto czekać?

inter

Pionier e-mobilności
W roku modelowym Y 2025, wprowadzono zmiane w tylnej kamerze.

Attachments

• 4e82c231d23b46c6b8f605e0dfe546cb16a704fb.jpeg
    4e82c231d23b46c6b8f605e0dfe546cb16a704fb.jpeg
    1,6 MB · Liczba wyświetleń: 48

cwireq

Posiadacz elektryka
  • Materiał maski i drzwi zostanie zmieniony z aluminium na stal o wysokiej wytrzymałości (tak jak w M3H, obniżenie kosztów).
Przecież to nieprawda, w HL drzwi i klapa przednia to aluminium.
Już widać wiarygodnośc przecieku haha.
Pytanie czy TM3HL z Szanghaju też maja aluminiowe maski. Ale może być też tak że przeciek nie legitny :)

eimi

Pionier e-mobilności
W roku modelowym Y 2025, wprowadzono zmiane w tylnej kamerze.
Taka kamera już jest u mnie z hw4 2024

Jak oni wyczarują +10% zasięgu jak baterie wg plotek zwiększa o 3.5%?

Zrobią w końcu homologację zasięgu dla TMY LR na 19" zamiast 20"? Czy założą te gówniane e-primacy?

inter

Pionier e-mobilności
Pytanie czy TM3HL z Szanghaju też maja aluminiowe maski. Ale może być też tak że przeciek nie legitny :)
A niby skąd są T3HL?

radioaktywny

Pionier e-mobilności
Te "przecieki" nie są dla mnie wiarygodne. Zwłaszcza przy zachęcie do dalszego kupowania obecnego modelu. Mam podejrzenie, że podanie informacji o minimalnych zmianach służy dociśnięcie kolanem sprzedaży do końca grudnia. A jaki naprawdę będzie Juniper dowiemy się w przyszłym roku

cwireq

Posiadacz elektryka
Te "przecieki" nie są dla mnie wiarygodne. Zwłaszcza przy zachęcie do dalszego kupowania obecnego modelu. Mam podejrzenie, że podanie informacji o minimalnych zmianach służy dociśnięcie kolanem sprzedaży do końca grudnia. A jaki naprawdę będzie Juniper dowiemy się w przyszłym roku
Podobnie pomyślałem jak czytam te przecieki.

Bronek

Pionier e-mobilności
Jak Tesla zmierza do taksówek bez kierowcy to za chwilę zrobią gumowe wykładziny i korek spustowy żeby można było w środku myć z węża :)
Jeep miał