zlp
Pionier e-mobilności
Rzeczywiście potraktuję to jako plotkę. Mam nadzieję na większe zmiany.Plotki z Szanghaju głoszą odnośnie Junipera (tłumaczenie maszynowe) :
🙂
Rzeczywiście potraktuję to jako plotkę. Mam nadzieję na większe zmiany.Plotki z Szanghaju głoszą odnośnie Junipera (tłumaczenie maszynowe) :
Pytanie czy TM3HL z Szanghaju też maja aluminiowe maski. Ale może być też tak że przeciek nie legitnyPrzecież to nieprawda, w HL drzwi i klapa przednia to aluminium.
- Materiał maski i drzwi zostanie zmieniony z aluminium na stal o wysokiej wytrzymałości (tak jak w M3H, obniżenie kosztów).
Już widać wiarygodnośc przecieku haha.
Taka kamera już jest u mnie z hw4 2024W roku modelowym Y 2025, wprowadzono zmiane w tylnej kamerze.
A niby skąd są T3HL?Pytanie czy TM3HL z Szanghaju też maja aluminiowe maski. Ale może być też tak że przeciek nie legitny![]()
Prawda !A niby skąd są T3HL?
Podobnie pomyślałem jak czytam te przecieki.Te "przecieki" nie są dla mnie wiarygodne. Zwłaszcza przy zachęcie do dalszego kupowania obecnego modelu. Mam podejrzenie, że podanie informacji o minimalnych zmianach służy dociśnięcie kolanem sprzedaży do końca grudnia. A jaki naprawdę będzie Juniper dowiemy się w przyszłym roku
Jeep miałJak Tesla zmierza do taksówek bez kierowcy to za chwilę zrobią gumowe wykładziny i korek spustowy żeby można było w środku myć z węża![]()