Nie ma szans
Zmiana przodu - dostosowanie do wyglądu TM3.
Zmiana tyłu - dostosowanie do wyglądu TM3.
Wentylowane siedzenia.
Ekran z tyłu.
Fin![]()
A co z kwestią lepszego wyciszenia?
Nie ma szans
Zmiana przodu - dostosowanie do wyglądu TM3.
Zmiana tyłu - dostosowanie do wyglądu TM3.
Wentylowane siedzenia.
Ekran z tyłu.
Fin![]()
To już ze zdjęcia wynika 😄A co z kwestią lepszego wyciszenia?
Jakbyś moje myśli czytał: tam powinno być 100-120kWh (idealnie 150kWh) i byłby to hit mogący zastąpić jedyne auto rodzinne. A tak to jest to dalej za duże auto na miasto a za słabe na trasę.Mam jednak nadzieje, że pod spodem dojdzie coś więcej vs 3. Oryginalny Y był ulepszoną trójką pod kilkoma względami, więc jeśli odświeżony będzie jedynie nadmuchaną 3 z filtrem HEPA to będę zawiedziony. Nadal marzy mi się ciut większa bateria.
Jestem trochę większym realistą i ucieszyłbym się z baterii 90kWh brutto/85 netto. Przy teslowej oszczędności + lekkim dopracowaniu aerodynamiki i opon po refreshu byłoby już całkiem ok.Jakbyś moje myśli czytał: tam powinno być 100-120kWh (idealnie 150kWh) i byłby to hit mogący zastąpić jedyne auto rodzinne. A tak to jest to dalej za duże auto na miasto a za słabe na trasę.
Kurcze, żeby dali chociaż wybór: dopłać te 50tys i masz dużą baterię, a tak to ta bateria jest 2x za słaba nawet na model3, a co mówić o Y.
Aj tam lepsze, zależy od czego. Ja w modelu 2022 już mam lepsze wyciszenie niż w 2021. Dużo lepiej nie będzie raczej, choć jeszcze nie jechałem HL.A co z kwestią lepszego wyciszenia?
Ja obstawiam ze w 2025 3HL dostanie nowe akumulatory i znowu produkt będzie sie sprzedawał.Terminy produkcji pewnie jak przy HL. We wrześniu cennik z Juniperem. Ciekawe tylko, gdzie najpierw ruszy produkcja.
I pewnie wrócą referale na Tm3HL.
Na teraz, pewnie Juniper dostanie nowe CATL.Ja obstawiam ze w 2025 3HL dostanie nowe akumulatory i znowu produkt będzie sie sprzedawał.
Eee po co taka zmiana? Przecież to podniesie koszty. Lepiej (z punktu widzenia Tesli) to robić stopniowo bo można dłużej utrzymywać sprzedaż produktu na wysokim poziomie.Na teraz, pewnie Juniper dostanie nowe CATL.
CATL deklarował, że będą tańsze, przy wiekszej skali produkcji. A pewnie ze starych, bedą się wycofywać.Eee po co taka zmiana? Przecież to podniesie koszty. Lepiej (z punktu widzenia Tesli) to robić stopniowo bo można dłużej utrzymywać sprzedaż produktu na wysokim poziomie.