Juniper - czy warto czekać?

nabrU

Moderator
Paradox jako nadworny hejter, nie zdajacy sobie nawet z tego sprawy że nim jest, myśli iż pomaga , bo pyta i wątpi, ciągle wstawia takie kawałki :)

Jaki on hejter, jak w innym wątku pisze, że ktoś szybko zamieni TDI na EV jako pierwsze (czytaj: podstawowe) auto w domu :p

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
Paradox jako nadworny hejter, nie zdajacy sobie nawet z tego sprawy że nim jest, myśli iż pomaga , bo pyta i wątpi, ciągle wstawia takie kawałki :)
wierzysz w to co piszesz? dedykuję ci cytat bo wiem, że uwielbiasz mądrość innych ludzi:
„Starość we wszystko wierzy. Wiek średni we wszystko wątpi. Młodość wszystko wie.” — Oscar Wilde

S

Gość
dla wszystkich paradoxalnie mnie hejtujących na tym wątku na czele z @Bronek jeszcze jeden cytat
„Mędrzec wątpi, głupiec wie na pewno. I w tym ich siła.” — Andrzej Majewski
ludzie trochę cooltury jak już
a i tak warto czekać na Juniper bo będzie w tej samej cenie co Y

Bronek

Pionier e-mobilności
No właśnie .Tak myśli wielu hejtujacych .. Myśli że nie hejtuje , bo tak sprytnie manipuluje ...
Niestety , argument wieku to jak argument rudych lub blond włosów .To oznaka słabość i bezradnosci jak prawda zaczyna boleć .
Jesteś hejterem , miejmy nadzieję że jak u wielu podobnych się to zmieni .. Masz sznse bo działasz chyba bez sponsora
Działasz aktywnie w końcu w wybranych wątkach... :) Starasz sie to robić subtelnie , elegancko czasem poetycko stosujac cytaty i takie tam duperele . Intelektualista ale hetjer jak ta lala.

SokolEV

Posiadacz elektryka
Może ja starej daty jestem, ale dla mnie obsługa głosowa to w żadnym aucie, którym jeździłem, nie działa wystarczająco dobrze, żeby z niej korzystać regularnie. W moim Mercu głównie wykorzystuję ją do tego, żeby opowiedziała żart jak komuś chcę pokazać jak działa (niektóre suchary ma niezłe). Więc to, że w Tesli jest nieidealnie mnie nie zaskakuje. Pytanie z czym porównamy i czy jest w jakimś aucie ewidentnie lepiej.

S

Gość
Działasz aktywnie w końcu w wybranych wątkach... :) Starasz sie to robić subtelnie , elegancko czasem poetycko stosujac cytaty i takie tam duperele . Intelektualista ale hetjer jak ta lala.
poza poezją, wszystko co opisałeś pasuje do ciebie jak ta lala. może podświadomie myślisz o sobie i masz jakąś projekcję na mnie? nie działa to na mnie i nudzi mnie to kopanie się z samcami paraalfa. nie hejtuję, wątpię i to wszystko.

S

Gość
spokojnie. to forum jest warte ciekawszych debat na tematy naprawdę istotne. ja nie hejtuję kiedy piszę, że nie odpowiada mi prowadzenie Y itd. to nie jest hejt tylko normalna uwaga, nie wiem dlaczego w oczach posiadaczy tesli rozrasta się ta drobna uwaga do rozmiarów hejtu? szanujmy swoje opinie, właśnie wszyscy uczestniczymy w niezwykłym procesie budowania społeczności i to jest ok. zobacz jak wiele osób tutaj zagląda, nawet z UK ( a mają lepsze fora) :) od momentu kiedy zabrałem głos w dyskusji na forum skończyliście chóralne śpiewy i nastała refleksja a przedtem takie głosy były tłamszone. może trochę zbyt nachalnie ale trudno przebić się przez chór(mur) ;) teraz sporo osób docenia pewne rozwiązania a pewne otwarcie krytykuje co jeszcze niedawno było duszone w zarodku przez tworzące się zamknięte kółko adoracyjne. Tesla już nie jest najważniejsza(co niektórych drażni) chociaż jest na topie. uważam, że forum elektrowozu ostatnio przeszło poważną transformację poglądową i teraz jest gotowe na wszystkich a nie tylko na zamknięte grupy adoracyjne. jak ktoś chce być w takiej grupie to niech sobie tam klęczy i wyśpiewuje ale luja ;) nic mi do tego ale niech wszyscy mają w miarę równe prawa na forum i nie poddają się naciskom dużej i bogatej grupy :) i wpływowej ;)

OldSeb

Posiadacz elektryka
Może ja starej daty jestem, ale dla mnie obsługa głosowa to w żadnym aucie, którym jeździłem, nie działa wystarczająco dobrze, żeby z niej korzystać regularnie. W moim Mercu głównie wykorzystuję ją do tego, żeby opowiedziała żart jak komuś chcę pokazać jak działa (niektóre suchary ma niezłe). Więc to, że w Tesli jest nieidealnie mnie nie zaskakuje. Pytanie z czym porównamy i czy jest w jakimś aucie ewidentnie lepiej.
W żadnym moim aucie nie działało to nawet przyzwoicie, tak samo jak automatyczne wycieraczki więc ani jedno ani drugie w Tesli nie jest dla mnie krokiem wstecz. Najlepiej to działa asystent Google jak mam zapięty Android Auto ale wówczas nie da się głosowo sterować urządzeniami samochodu, przynajmniej w fordowskim Sync3.

UseYbrain

Posiadacz elektryka
A tymczasem za wielka wodą, w kraju mlekiem i …hmm czerwonym mięsem i ołowiem płynącym :)

Attachments

• IMG_0560.jpeg
    IMG_0560.jpeg
    647,1 KB · Liczba wyświetleń: 60