spokojnie. to forum jest warte ciekawszych debat na tematy naprawdę istotne. ja nie hejtuję kiedy piszę, że nie odpowiada mi prowadzenie Y itd. to nie jest hejt tylko normalna uwaga, nie wiem dlaczego w oczach posiadaczy tesli rozrasta się ta drobna uwaga do rozmiarów hejtu? szanujmy swoje opinie, właśnie wszyscy uczestniczymy w niezwykłym procesie budowania społeczności i to jest ok. zobacz jak wiele osób tutaj zagląda, nawet z UK ( a mają lepsze fora)

od momentu kiedy zabrałem głos w dyskusji na forum skończyliście chóralne śpiewy i nastała refleksja a przedtem takie głosy były tłamszone. może trochę zbyt nachalnie ale trudno przebić się przez chór(mur)

teraz sporo osób docenia pewne rozwiązania a pewne otwarcie krytykuje co jeszcze niedawno było duszone w zarodku przez tworzące się zamknięte kółko adoracyjne. Tesla już nie jest najważniejsza(co niektórych drażni) chociaż jest na topie. uważam, że forum elektrowozu ostatnio przeszło poważną transformację poglądową i teraz jest gotowe na wszystkich a nie tylko na zamknięte grupy adoracyjne. jak ktoś chce być w takiej grupie to niech sobie tam klęczy i wyśpiewuje ale luja

nic mi do tego ale niech wszyscy mają w miarę równe prawa na forum i nie poddają się naciskom dużej i bogatej grupy

i wpływowej