Koszt takiej operacji to około 8 tys.:Hak mozesz później dołożyć.
co do zasady nowe auta w tesli mają mniejszy przebieg - może właśnie dlatego ten jest tak wyszczególniony, żeby potem nie było, że ktoś kupił z dofinansowaniem, a tu kupajak to rozumieć , można zamówić nowy samochód i co wpiszą na fakturze przebieg np. 68 km i nie dostanę przez to dofinansowania ? Wydaje mi się , że przy nowych samochodach nie wpisuje się na fakturze przebiegu
w Ząbkach Y-ków jest całe stado - to ściema, ze 2-3 tyg na odbiór czekasz (wg strony... wczoraj zamówiłem TMY LR, vin wyświetlił mi się od razu, termin odbioru 2-3 tygodnie. Dziś o 9.00 rano telefon od pani z tesli, że auto stoi na placu i czeka na odbiór! Chyba cała produkcja z Berlina jedzie do PL. Mieszkam w Ząbkach i pamiętam jak kilka lat temu cały parking pobliskiego Makro był wypełniony nowymi teslami... może to się powtórzy.
Czy ktoś się orientuje: jak mam w vin literkę R tzn że auto jest już wyprodukowane w 2024?
Ale jak to? Przecież nawet na tym forum ktoś pisał że mu w Tesli powiedzieli że zdrożeją do 260k jak teraz nie kupi hehew Ząbkach Y-ków jest całe stado - to ściema, ze 2-3 tyg na odbiór czekasz (wg strony) - to prawie wszysto jest od zeszłego roku. na moje nieszczęście 5 razy byłem i w salonie i na serwisach z autami, to zauważyłem, ze niektóre Y nie były w ogóle przeparkowywane od października 2023
![]()
Wysyłają przed odbiorem w zestawie dokumentów potrzebnych do zarejestrowania auta.Czy przy odbiorze auta Tesla daje CoC ('Certificate of Conformance') dla danego auta?