Komunikaty w apk i interakcje Tesli z użytkownikiem

Bronek

Pionier e-mobilności
Zostawilem samochód w trybie "PSA" (bez psa w środku) i po chyba godzinie albo i więcej dostalem komunikat na smartfonie o długo działające klimatyzacji.
Akurat zapomniałem o tym i to mi się spodobało.

Bronek

Pionier e-mobilności
Dzisiaj się obraziła i najpierw chciała kartę, potem radio zwykłe nie działało. Potem kilkakrotnie powtórzyła to co wyżej. I nagle wszystko OK. Ale zrestartowałem.

Bronek

Pionier e-mobilności
Podjechalem pod pracę żony w celu odtransportowania sily roboczej do domu, ale lekko za wcześnie , to sobie myślę - poogladam Nefixa. A tu kicha - stoi w połowie uruchamiania.
LTE jest na wszystkie kreski.
YT też lipa
Ekran dodatkowo zawieszony - nie reaguje na dotyk.
No to wajha w dół udajemy że jedziemy, pewnie pojawi się mapa itd.. Nic z tego, mignął mi
komunikat/rysunek, że frunk otwarty i faktycznie się otwiera. Ja go zamykam a on się otwiera i tak w kółko kilka razy.
Restart i OK.
Coś widocznie jest na rzeczy z oprogramowaniem, coś podprogowo kombinują , bo też Wear Tesla na smartwachu się wylogował i za diabla nie mogłem zalogować się ponownie.
Jak ja lubie to auto ;-)

newbe

Posiadacz elektryka
Podjechalem pod pracę żony w celu odtransportowania sily roboczej do domu, ale lekko za wcześnie , to sobie myślę - poogladam Nefixa. A tu kicha - stoi w połowie uruchamiania.
LTE jest na wszystkie kreski.
YT też lipa
Ekran dodatkowo zawieszony - nie reaguje na dotyk.
No to wajha w dół udajemy że jedziemy, pewnie pojawi się mapa itd.. Nic z tego, mignął mi
komunikat/rysunek, że frunk otwarty i faktycznie się otwiera. Ja go zamykam a on się otwiera i tak w kółko kilka razy.
Restart i OK.
Coś widocznie jest na rzeczy z oprogramowaniem, coś podprogowo kombinują , bo też Wear Tesla na smartwachu się wylogował i za diabla nie mogłem zalogować się ponownie.
Jak ja lubie to auto ;-)
Pewnie Teofilina chcę do serwisu :) drobne jakieś usterki i czujniki wariują?

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie drugi ruszył, ale bez kina. Zauważyłem, że tak się zdarzało w nowej lokalizacji, gdy szybko klialem po menu.
Ale mniemam iż to wina niektórych aktualizacji. te ostanie są lipne