Koniec darmowego Spotify od 1 grudnia 2024 r.

Używasz darmowego konta Spotify w Tesli?

• Tak

Votes: 38 38,8%
  • Nie - mam swoje

Votes: 32 32,7%
  • Nie - nie używam Spotify

Votes: 28 28,6%

• Total voters
    98
  • Poll closed .

poochaty

Posiadacz elektryka
A ja dzięki temu mailowi się dowiedziałem że w ogóle Spotify było za darmo :D
Było. Dla mnie to był wygodny profil samochodowy tj, zeby na moim profilu nie wyskakiwały mi dziecięce Taylory i inne Swifty

Pepek

Posiadacz elektryka
Teraz pytanie.
Co pozostanie plusem łączności premium? Widok satelitarny+traffic+podgląd sentry?
No i oczywiście sama łączność, ale tą można łątwo zastąpić poprzez wifi.
No łatwo/nie łatwo. Wolę jednak w aucie mieć zawsze (obojętnie czy PL czy inne kraje, gdzie bywam) tą możliwość odpalenia Netflixa, Disney+, Spotify, YT, Canal+Online, itd niż udostępniać wi-fi z telefonu z pakietów/roamingów, itp. Koszt IMO duży nie jest. Plus właśnie traffic, live view sentry.

radioaktywny

Pionier e-mobilności
Dla mnie łączność premium bez konta Spotify traci sens. Już za dużo "mikropłatności" wisi mi na koncie bankowym. Dlatego od 1 grudnia kończę za to "premium" płacić i będę korzystał z wi-fi smartfona.

tomA

Posiadacz elektryka
Może cena za subskrypcję premium spadnie do symbolicznych 3 USD… :Dfaktycznie mało korzyści jak ktoś tylko Spotify używał i nie subskrybował innych platform muzycznych.
Stały dostęp do internetu jest wygodny i chyba dla tego zostanę. Reszta to już mało przydatne funkcje.

poochaty

Posiadacz elektryka
Może cena za subskrypcję premium spadnie do symbolicznych 3 USD… :Dfaktycznie mało korzyści jak ktoś tylko Spotify używał i nie subskrybował innych platform muzycznych.
Stały dostęp do internetu jest wygodny i chyba dla tego zostanę. Reszta to już mało przydatne funkcje.
Jeszcze można puszczać bąki z poziomu telefonu.

YaCo

TM3 RWD HL 2024
A czy przypadkiem komunikat nie tyczy się wersji oprogramowania niższej niż te o których oni piszą?

„Zachowanie konta Spotify pojazdu wymaga aktualizacji software do wersji 2024.32.4.”

Pabloss

Posiadacz elektryka
No ale teraz co dalej ? zabiorą Spotify, a kwotę którą płacimy zimniejszą ? Pewnie nie.
Czyli za tą samą kasę będziemy mieli mniej - właściwie co mapy satelitarne i co jeszcze ?
Płacić tyle samo a dostać mniej mmmmmm ciekawe