Koszty jazdy EV zima (waw - sopot)

cooler

Pionier e-mobilności
@cooler ... co Ty bierzesz ze masz takie zjawy.

Marzyciel 🤣🤣🤣
Do Szczyrku jeździłem parę lat temu i BEV i ICE, więc mnie nie oczarujesz czasem BEV. Co z tego że wszystkich wyprzedzałem jak te 20-30 minut ładowania wszystko rujnuje.
Lepiej powiedz gdzie tam się teraz da naładować pod stokiem, to może w tygodniu też sobie skoczę, szkoda że nie ma jak w Austrii SC pod stokiem, bo mam kupę siana z poleceń do wydania.

TomRS

Pionier e-mobilności
Lepiej powiedz gdzie tam się teraz da naładować pod stokiem, to może w tygodniu też sobie skoczę, szkoda że nie ma jak w Austrii SC pod stokiem, bo mam kupę siana z poleceń do wydania.
Lepiej powiedz, jak to robisz, że głównie krytykujesz Teslę, a mimo to masz kupę poleceń ;)

cooler

Pionier e-mobilności
Lepiej powiedz, jak to robisz, że głównie krytykujesz Teslę, a mimo to masz kupę poleceń ;)
Nie krytykuję, tylko szczerze piszę o zaletach ale też i wadach. Mam 5 różnych samochodów i na bieżąco nimi wszystkimi jeżdżę więc nie fixuje się na Tesli, bo kupiłem więc musi być najlepsza.
Najwyraźniej są tacy co cenią że kupują wiedząc czego się spodziewać. A nie same pochwały i zachwyty.
Można powiedzieć że jestem w awangardzie podejścia do Tesli, pomału coraz więcej ludzi narzeka czy to na jakość czy serwis, po uciążliwość jazdy w trasie.
Ja miałem walniętego kompa zanim stało się to modne :)

cwireq

Posiadacz elektryka
Nie krytykuję, tylko szczerze piszę o zaletach ale też i wadach. Mam 5 różnych samochodów i na bieżąco nimi wszystkimi jeżdżę więc nie fixuje się na Tesli, bo kupiłem więc musi być najlepsza.
Najwyraźniej są tacy co cenią że kupują wiedząc czego się spodziewać. A nie same pochwały i zachwyty.
Można powiedzieć że jestem w awangardzie podejścia do Tesli, pomału coraz więcej ludzi narzeka czy to na jakość czy serwis, po uciążliwość jazdy w trasie.
A udało się Tobie polecić jakiegoś spaliniaka? Czy glownie tesla się poleca?

viallos

Pionier e-mobilności
Do Szczyrku jeździłem parę lat temu i BEV i ICE, więc mnie nie oczarujesz czasem BEV. Co z tego że wszystkich wyprzedzałem jak te 20-30 minut ładowania wszystko rujnuje.
No faktycznie te 20min - 30min wszystko rujnuje. Koniec świata. 😀

Ładowarka jest pod samym stokiem ... ale wierzę że sam ją potrafisz namierzyć ... nie chce żebyście mi ją 'okupowali' , choć to nie tajemnica bo nie raz o tym pisałem.

TomRS

Pionier e-mobilności
No ja tez nie jestem bezkrytyczny, a jakoś nikt nie chce mojego referrala ;)

JM&JM

Posiadacz elektryka
No ja tez nie jestem bezkrytyczny, a jakoś nikt nie chce mojego referrala ;)
Hmm... gdybym nie miał swojego to bym wziął ;)

lvlthn

Pionier e-mobilności
Tak, ale twoje wypowiedzi często były nacechowane bardziej emocjami niż faktami.

I rozumiem Twoje stanowisko, ale czasem usilną krytyką można zrazić do siebie.
Tesla to co najwyżej dobry samochód(na te czasy) ale nie jest zły!
No i masz przeokrutnego pecha ;)

PS ja biorę od was referale, a nie dam swojego :p