Sprawdź czy jeszcze jest do dostania Ioniq5 z roku 2023.Może inaczej: mam do wydania 200k zł. Co mi doradzicie any był dobry stosunek ceny do jakości.
Przeceny były ogromne, do tego tanie finansowanie, ale nie wiem czy już się nie rozeszły.
Sprawdź czy jeszcze jest do dostania Ioniq5 z roku 2023.Może inaczej: mam do wydania 200k zł. Co mi doradzicie any był dobry stosunek ceny do jakości.
Czyli wyjący silnik+skrzynia, brak możliwości naładowania z gniazdka itd.Honda ZRV, albo Civic. Made in Japan, hybryda, ale działająca jak elektryk.
I to jest argument.Bardzo mała utrata wartości, błyskawiczna odsprzedawalność.
No ja mam zagazowanego Dustera (3 lata, ~60k km), ale jest bezprzebojowyA on napisał, że chciałby najtaniej na rynku?
Nie zawsze najtaniej oznacza zadowalająco.
I piszę to to jako były posiadacz Dustera w najwyższej wersji.
Przeboje z nim miałem takie, jak cooler z Teslą - wszystkie znane problemy modelu wystąpiły akurat w moim egzemplarzu, a do tego wiele innych.....
po raz kolejny masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Napisałem, że działająca jak elektryk. Jak działa hybryda Hondy i czemu jak elektryk to się doinformuj bo mi klawiatury szkodaChyba inaczej rozumiem działanie elektryka....
tam nie ma skrzyni ignoranciewyjący silnik+skrzynia
to przykre, mam sąsiada który Dustera nie może się nachwalić, nic się nie psuje i jest bardzo ekonomiczny w utrzymaniu i kupił bardzo tanio. nie wiem może ma teraz bombę z opóźnionym zapłonem a może kwestia szczęścia i przypadku.A on napisał, że chciałby najtaniej na rynku?
Nie zawsze najtaniej oznacza zadowalająco.
I piszę to to jako były posiadacz Dustera w najwyższej wersji.
Przeboje z nim miałem takie, jak cooler z Teslą - wszystkie znane problemy modelu wystąpiły akurat w moim egzemplarzu, a do tego wiele innych.....
No ale właśnie to nie działa jak elektryk.po raz kolejny masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Napisałem, że działająca jak elektryk.
Ja wiem, ale Ty widać nie.Jak działa hybryda Hondy i czemu jak elektryk to się doinformuj bo mi klawiatury szkoda
Dżizzzaas.HINT: hybryda szeregowa działa jak elektryk tylko w przypadku nadmiaru prądu w baterii, czyli baaaaardzo krótko, bo bateria jest malutka.
tak działa Toyota, dlatego na światłach Honda pojedzie jak elektryk, Toyota zostanie z tyłu jak inne ICE.A potem włącza się spalina i robi hałas, a przez większość czasu wyje jak potępiona, bo prądu do napędu ciągle brakuje.
Jezdzilem ta honda… na akumulatorze ktory ma pojemnosc 0,8kWh mozna przejechsc spokojnie 1kmDżizzzaas.
Hondę napędza silnik elektryczny, silnik benzynowy jest generatorem prądu dla silnika elektrycznego. Bateria służy jako bufor, w mieście potrafi jeździć tylko na akumulatorze, w sensie silnik elektryczny jest zasilany tylko z akumulatora. Od wysokich prędkości wchodzi silnik spalinowy. Do wysokich prędkości działa jak auto elektryczne, można go deptać a i tak będzie go napędzał silnik elektryczny.
Dlatego napisałem, że działa, jeździ jak elektryk bo ma max moment obrotowy od dotknięcia pedału gazu, tak jak elektryk.
tak działa Toyota, dlatego na światłach Honda pojedzie jak elektryk, Toyota zostanie z tyłu jak inne ICE.
No i zmarnowałem klawiaturę....
Dokładnie.Dżizzzaas.
Hondę napędza silnik elektryczny, silnik benzynowy jest generatorem prądu dla silnika elektrycznego.
Bardzo krótko niestety.Bateria służy jako bufor, w mieście potrafi jeździć tylko na akumulatorze, w sensie silnik elektryczny jest zasilany tylko z akumulatora.
Tyle że elektrykowi nie kończy się ten moment w kilka sekund od nadepnięcia na pedał, a temu czemuś tak (bo się kończy prąd w bateryjce).Dlatego napisałem, że działa, jeździ jak elektryk bo ma max moment obrotowy od dotknięcia pedału gazu, tak jak elektryk.
Zależy jaka Toyota.tak działa Toyota, dlatego na światłach Honda pojedzie jak elektryk, Toyota zostanie z tyłu jak inne ICE.
Z naciskiem na "spokojnie".Jezdzilem ta honda… na akumulatorze ktory ma pojemnosc 0,8kWh mozna przejechsc spokojnie 1km