Koszty jazdy EV zima (waw - sopot)

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
Chciał jazdę za darmo - prawie mu się udało - gdyby mu zależało na czasie można był to zrobić szybciej :)
no jest to możliwe jednak przy obecnym systemie informacyjnym o ładowarkach to trzeba mieć skończony doktorat co najmniej i na spontana jest to nie do ogarnięcia.

ELuk

Pionier e-mobilności
🤷🏻‍♂️ nie wiem czy zużycie podane przeze mnie jest takie małe i jest „obroną” Tesli i BEV.
Nie wydaje mi się, bo uważam je za duże, co wymusza czasem podładowanie w trasie, czego nie lubię w zasięgach, na których to auto na codzień jeździ na domowym prądzie.
Do coolera nic nie mam, lubię go…
Ale mimo to zastanawia mnie Kto po jego opinii na temat Tesli/BEV, kupował te Tesle z jego refferali, 🤔 no chyba że traktują jego wpisy jako żarty, a tak naprawdę to najlepsze auto na świecie. 🤣
Inaczej syndrom sztokholmski jak nic. 😉

zlp

Pionier e-mobilności
cooler jest wszędzie (boję się otworzyć frunka ;)) i najgorsze jest to, że jest bardzo monotematyczny, żeby nie powiedzieć 'przewidywalny'...
Tak.
Tak, jak i inni.
Po prostu ma swoje zdanie.

S

Gość
'Przygnieciony' to jest określenie w 'dziesiątkę'. (y) Tak się osobiście czuję...
cooler jest wszędzie (boję się otworzyć frunka ;)) i najgorsze jest to, że jest bardzo monotematyczny, żeby nie powiedzieć 'przewidywalny'...
pesymista to jest dobrze poinformowany optymista i ja to tak odbieram. ;) @cooler trzymaj się bo cię chcą spalić na elektrostosie ;)

S

Gość
tak naprawdę to najlepsze auto na świecie
wiadomo :) natomiast jest dużo do poprawienia, nawet w samym mentalu użytkowników ;) ale nie o tym jest wątek. jeśli chodzi o koszty jazdy BEV w zimie to raczej są z gatunku tych wysokich. i nie mam tu na myśli tylko kasy ;)

ELuk

Pionier e-mobilności
wiadomo :) natomiast jest dużo do poprawienia, nawet w samym mentalu użytkowników ;) ale nie o tym jest wątek. jeśli chodzi o koszty jazdy BEV w zimie to raczej są z gatunku tych wysokich. i nie mam tu na myśli tylko kasy ;)
A co Ty też?
Do zakupu Tesli z refferala coolera się przymierzasz? 😉🤣

S

Gość
A co Ty też?
Do zakupu Tesli z refferala coolera się przymierzasz? 😉🤣
możliwe. zobaczymy jaki będzie Juniper na jazdach próbnych. na razie jeżdzę tym co mam i raczej nie mam potrzeb zakupowych.

S

Gość
odezwa do czcicieli BEV ;) nie nękajcie kolegi @cooler bo to jest jedyne wiarygodne źródło informacji na elektrostosie Tesli ;) na wszelki wypadek czynię znak krzyża(bardziej T) w powietrzu.