Ktoś użył twojego referala - podziękuj tutaj

poochaty

Posiadacz elektryka
Tak chętnie bym podziękował..., ale nikt nie chce skorzystać. Jak żyć?

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Tak chętnie bym podziękował..., ale nikt nie chce skorzystać. Jak żyć?

No ja myślę przy tych cenach teraz to się wszyscy rzucą na auta.

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Jacek fajnie, że skorzystałeś z mojego linku polecającego, dzięki. Jeśli będę się jakoś mógł przydać to zapraszam do kontaktu!
PS mam szczęście do Jacków ☺️

piotr_ev

Fachowiec
Wojciech, właśnie otrzymałem maila, że złożyłeś zamówienie korzystając z mojego linka polecającego. Dziękuję Tobie bardzo! Dzięki Tobie odhaczyłem mój cel/marzenie polecenia kogoś do Tesli, które miałem od początku posiadania Tesli. Serio :) dziękuję jeszcze raz, życzę powodzenia i idealnego modelu przy odbiorze auta. Jeśli będziesz jakieś potrzebował porady co do Model Y, a nie znajdziesz tego na tym forum, pisz do mnie na priv! :) bardzo chętnie pomogę :) zaglądam tu raz na 2 dni średnio, więc pewnie wyłapię Twoją wiadomość :)

Jeszcze raz dzięki :)
Pozdrawiam,
Piotr

Last edited:

nabrU

Moderator
Dziękuję Jakubowi, Pawłowi i Henrykowi, którzy w ostatnim czasie zamówili swoje Tesle z mojego polecenia. Mam nadzieję, że odbierzecie je wkrótce i życzę satysfakcji z wyboru i bezpiecznego użytkowania(y).Chętnie służę pomocą (inni na Forum pewnie też) gdy będą jakieś pytania.

Jacek_Lbln

Zadomawiam się
Jacek fajnie, że skorzystałeś z mojego linku polecającego, dzięki. Jeśli będę się jakoś mógł przydać to zapraszam do kontaktu!
PS mam szczęście do Jacków ☺️
Spoko :) Ja też dziękuję - bo załapałem się jeszcze na zniżkę 1 k :)

nabrU

Moderator

piotr_ev

Fachowiec
Wojciech, właśnie otrzymałem maila, że złożyłeś zamówienie korzystając z mojego linka polecającego. Dziękuję Tobie bardzo! Dzięki Tobie odhaczyłem mój cel/marzenie polecenia kogoś do Tesli, które miałem od początku posiadania Tesli. Serio :) dziękuję jeszcze raz, życzę powodzenia i idealnego modelu przy odbiorze auta. Jeśli będziesz jakieś potrzebował porady co do Model Y, a nie znajdziesz tego na tym forum, pisz do mnie na priv! :) bardzo chętnie pomogę :) zaglądam tu raz na 2 dni średnio, więc pewnie wyłapię Twoją wiadomość :)

Jeszcze raz dzięki :)
Pozdrawiam,
Piotr
Update: Punkty weszły.
Jeszcze raz dziękuję za skorzystanie z mojego ref linka i życzę bezawaryjnej pracy tej elektrycznej maszyny! a może powinienem powiedzieć robota na kółkach? ;)