Ktoś użył twojego referala - podziękuj tutaj

chess_m

Posiadacz elektryka
Paweł W. jeśli jesteś tu na forum, to dzięki za zamówienie z mojego linka!

Śmieszna sprawa. Dziś ostatni dzień działania programu, a ja dostałem pierwsze punkty za polecenie! Jeśli Twoje strony @Michal maczały w tym palce, to i Tobie dzięki.

Teraz pytanie punkty są jako Pending i rozumiem się pojawią po skonsumowaniu związku z zamówioną Teslą. Będzie to najpewniej już w maju, czyli po wygaśnięciu programu. Dostanę więc te punkty czy nie?
Powinieneś dostać.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Dziekuję Cezaremu który odebrał dziś Model Y. Gratulacje i życze dużo radochy, bezawaryjnego użytkowania i tylu nowych w pełni działających funkcji i usprawnień w aktualizacjach ile tylko się da.

Michal

Moderator
Dziękuję Jędrzejowi za skorzystanie z mojego polecenia i odbiór TM3!
Jestem pewny, że będziesz zadowolony i do zobaczenia na ładowarkach!

Jeffero

Zadomawiam się
Dziękuję Jędrzejowi za skorzystanie z mojego polecenia i odbiór TM3!
Jestem pewny, że będziesz zadowolony i do zobaczenia na ładowarkach!
Póki co takk średnio bym powiedział, już 300km przejechane w trasie do domu i cały czas powyżej 80km/h wibracje na kierownicy, tak samo na fotelu i podłodze. Poślady i łydki mam super wymasowane. 😢. Powyżej 160km/h jest trochę lepiej, ale dalej wibruje.

Michal

Moderator
Póki co takk średnio bym powiedział, już 300km przejechane w trasie do domu i cały czas powyżej 80km/h wibracje na kierownicy, tak samo na fotelu i podłodze. Poślady i łydki mam super wymasowane. 😢. Powyżej 160km/h jest trochę lepiej, ale dalej wibruje.
Na razie się nie przejmuj - auto płynęło w jednej pozycji przed miesiąc i guma mogła się odkształcić na kołach. Postaw na słońcu i pojeździj z dużą prędkością, żeby koła się nagrzały, to powinny się ułożyć. Moje też takie było po odbiorze, chociaż bliżej 110 kmh.

Jeffero

Zadomawiam się
Na razie się nie przejmuj - auto płynęło w jednej pozycji przed miesiąc i guma mogła się odkształcić na kołach. Postaw na słońcu i pojeździj z dużą prędkością, żeby koła się nagrzały, to powinny się ułożyć. Moje też takie było po odbiorze, chociaż bliżej 110 kmh.
Dzięki, myślałem że tylko do pierwszych 100km przejechanych jest szansa na poprawę. Teraz już pod koniec trasy, ponad 500km, wydaje mi się że jest dosyć lepiej. W weekend potestuje jeszcze, zanim zacznę panikować na poważnie :D

Michal

Moderator
Dzięki, myślałem że tylko do pierwszych 100km przejechanych jest szansa na poprawę. Teraz już pod koniec trasy, ponad 500km, wydaje mi się że jest dosyć lepiej. W weekend potestuje jeszcze, zanim zacznę panikować na poważnie :D
Jeśli nadal będziesz odczuwał problemy, a masz daleko do serwisu, to zacznij od wyważenia kół u jakiegoś lokalnego wulkanizatora. Daj znać jak idzie.
Ja kupowałem auto zimą, więc te drgania odczuwałem w zasadzie tylko po drodze na wymianę opon na zimowe.