Michał spod Krakowa
Pionier e-mobilności
Mnie trzeba tłumaczyć. Na co mam zwrócić uwagę?Idz do salonu, tu nie trzeba nic tlumaczyc.
Mnie trzeba tłumaczyć. Na co mam zwrócić uwagę?Idz do salonu, tu nie trzeba nic tlumaczyc.
Teraz co drugie banany w lidlu sa premium.Japonce tez twierdzą ze mają premium , to zależy od producenta co uważa , za premium.
Jakosc wykladziny dywanowej, jakosc wykonczenia deski rozdzielczej. Podlokietnik jest w audi spasowany tak ze nie ma szpary przez ktora wiadac co sie w nim znajduje. Miejsce na napoje jest w stanie utrzymac bez telepania butelke 0,5L uszczelka drzwi dolega dobrze do szyby i nie szumi po otwarciu i ponownym zamknieciu. Reflektory sa zamocowane oba na jednakowej wysokosci i nie odstaje 5mm, tylne nie paruja.Mnie trzeba tłumaczyć. Na co mam zwrócić uwagę?
W moim egzemplarzu nie ma żadnego z problemów, które wymieniłeś. A różnicę widzę doskonale: wnętrze TM3 mi się bardzo podoba, a wnętrze Audi jest dla mnie "może być".Jakosc wykladziny dywanowej, jakosc wykonczenia deski rozdzielczej. Podlokietnik jest w audi spasowany tak ze nie ma szpary przez ktora wiadac co sie w nim znajduje. Miejsce na napoje jest w stanie utrzymac bez telepania butelke 0,5L uszczelka drzwi dolega dobrze do szyby i nie szumi po otwarciu i ponownym zamknieciu. Reflektory sa zamocowane oba na jednakowej wysokosci i nie odstaje 5mm, tylne nie paruja.
W bagazniku nie widac golej blachy,
Dalej mi sie nie chce wymieniac... bo to slepy zobaczy roznice.
Dobrze to wyglada. Chyba sie skusze na nie mimo wysokiej ceny.Przysiadlem nad chlapaczami dzis i zamontowalem.
Nie znalazlem ochoty na mycie calego auta i skonczylo sie na myciu tylko miejsca na chlapacze. Zapewbe ten minimalizm ma swoje wady ale chociaz to jakos wyglada. Progi napewno okleje. Szkoda ogladac jak lakier spada płatami
Moim zdaniem te nie orginalne np z Ebaya. czy Amazona sa lepsze.Dobrze to wyglada. Chyba sie skusze na nie mimo wysokiej ceny.
mówisz o odczuciach estetycznych, swoich, nie o jakości wykonania. Jakośc to użyte materiały i sposób ich zamontowania. Tu jest przepaść, i nie ma co udawać że jest inaczej. Dobrze by było żeby Tesla jednak zaczeła zwracać uwagę na to co montuje do aut, bo różnica w technologii będzie się zmniejszać, a jakośc pozostanie. Przykład: po 2 miesiącach odkurzam auto, i wykładzina w dolniej części to straszna tandeta, po 3 tyś km już się zaczyna przecierać obok pedału gazu, tam gdzie butem musze ją zahaczać. Dywaniki oryginalne Tesli to jak tania podróbka z Allegro, naprawdę jest taka różnica w koszcze zakupu w porównaniu do przyzwoitych dywaników? I tak dalej, i tak dalej, design jest ok, tablet super, ale fotele czy wykończenie to mam w toyocie avensis lepsze, a to całkiem inna półka cenowa.W moim egzemplarzu nie ma żadnego z problemów, które wymieniłeś. A różnicę widzę doskonale: wnętrze TM3 mi się bardzo podoba, a wnętrze Audi jest dla mnie "może być".