krzyss
Pionier e-mobilności
Masz nagranie ?Mnie uchronił.
Masz nagranie ?Mnie uchronił.
Ręcznie nie kliknąłem, ale samo się w takiej sytuacji pewnie zapisuję? Poszukam w wolnej chwili.Masz nagranie ?
Zapisuje ale trzeba odrazu zgrac bo sie nadpisuja.Ręcznie nie kliknąłem, ale samo się w takiej sytuacji pewnie zapisuję? Poszukam w wolnej chwili.
To byly lezace zwloki jelenia, a nie stojacy na drodze jelen. Tak czy siak mysle, ze wystarczajaco duza masa zeby uszkodzic auto. Niemniej jednak moim zdaniem przy stojacym/idacym zapewne by zareagowal.Pitu pitu, zaden z systemow nie dziala zupelnie bezblednie.
Czasem pozwala Cie uchronic przed zderzeniem. A czasem nie. Tu masz nagranie z mojej kolizji z Jeleniem na autostradzie. System nie zadzialal. Gdyby nie moja reakcja to bym zderzyl sie z jeleniem przy pelnej predkosci.
Czyli na tej wysokosci nie reaguje wiec jak sie bedzie czolgal przechodzien to mozna go przejechacTo byly lezace zwloki jelenia, a nie stojacy na drodze jelen. Tak czy siak mysle, ze wystarczajaco duza masa zeby uszkodzic auto. Niemniej jednak moim zdaniem przy stojacym/idacym zapewne by zareagowal.
U mnie reaguje czesto, mimo ze mam ustawione na „Late”. Jakby mierzyli score pod FSD beta, to bylbym na szarym koncu![]()
wow, czyli dziala w sytuacjach jak cos jest na drodze a nie widziemy tego i auto nam zablokuje, tak?Jest jeszcze „Obstacle aware acceleration”. Ostatnio mi zadzialalo jak chcialem ruszyc na zajetym rondzie. Auto ignoruje nacisciecie gazu![]()
Tak, albo stoisz za kims ma swiatlach i zapominasz, ze wcisniecie gazu wystrzeli auto w kosmos. Normalnie wjechalbys komus w tylekwow, czyli dziala w sytuacjach jak cos jest na drodze a nie widziemy tego i auto nam zablokuje, tak?