twizy
Zadomawiam się
A ja słyszałem od pracownika fabryki, że cośtam jednak składali.Ciekaw jestem dlaczego dopiero teraz wyszła ta informacja o skończeniu produkcji leapmotora w Polsce. W salonie byłem 2 kwietnia i kupiłem T03 od ręki. Przy rozmowie z pracownikiem gdy napomknąłem o fabryce w Tychach to powiedział że już od dawna nie produkują tam T03 i wszystkie auta ktore przyjeżdżają do salonu idą złożone z Chin.
Też się tak przejechałem, ale mi wyszło coś 13 przy 70 to przy 110 by chyba musiało być więcej niż 16.Auto miałem do odbioru tydzień później, trasę od Poznania do okolic wroclawia 220km zrobiłem i zostało mi jeszcze 10% 30km zasięgu. Jechałem 110km/h i spalanie było 16.1kw/100km.
Po paru dniach użytkowania jestem bardzo zadowolony z autka.
Nie wiedziałem, słabo.Przymierzam się do zakupu osłony silnika ponieważ nie ma jej w standardzie
US $169.74 | For leapmotor T03 2024 2025 Accessories Engine Guards Stell alloy plastics Engine Protection Device
![]()
Für Leapmotor T03 2024 2025 Zubehör Motorschutz Stahl aus legiertem Kunststoff Motorschutzgerät - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Nie przeszkadza w chłodzeniu czy nie wiem co tam?Jak i przedniego bagażnika pod maską:
US $157.44 | For Leapmotor T03 2024 2025 Car ABS Front Cabin Storage Box High Quality Waterproof Storage Box ABS rear trunk box Accessories
![]()
Für Leapmotor T03 2024 2025 Auto ABS Front Kabine Lagerung Box Hohe Qualität Wasserdichte Lagerung Box ABS hinten stamm box Zubehör - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Coś więcej?Kupilem też adapter android auto do auta.
No zainteresowanie Twizy też tam jest większe niż w Polsce, ale język mają jakiś taki niestrawny.Jakby ktoś szukał informacji o aucie to polecam to forum niemieckie: https://www.leapmotort03forum.de
Dużo fajnych informacji o tym samochodzie.