Leasing

Jaceq

Pionier e-mobilności
"Kotlińska-Wiza, Agnieszka" <[email protected]>
Powolaj sie na Krzysztofa od Tesli.
Pani jest bardzo ogarnięta.
Pozwoliłem sobie skorzystać z tej rekomendacji :) Potwierdzam, Pani Agnieszka bardzo kompetentna i szybko działa. Oferta S.L. również całkiem niezła, wypada trochę lepiej w porównaniu z PKO Leasing i PSA Leasing (od nich miałem oferty). Dzięki!

motorolapl

Zadomawiam się
Pozwoliłem sobie skorzystać z tej rekomendacji :) Potwierdzam, Pani Agnieszka bardzo kompetentna i szybko działa. Oferta S.L. również całkiem niezła, wypada trochę lepiej w porównaniu z PKO Leasing i PSA Leasing (od nich miałem oferty). Dzięki!
no ale gorzej wypada niz SC

porownywalem. i sie zastanawiam o co chodzi

XYZ

Fachowiec
Nie chcę się wymądrzać, ale ostrzegam przed Santander leasing, nie tyle przed Bankiem jako instytucją, co przed tabelą opłat dodatkowych.....bardzo "konkretne" sumy. Polecam przyjrzeć się jej uważnie.

krzyss

Pionier e-mobilności
Milo sie dowiedziec :) powodzenia z autem !

krzyss

Pionier e-mobilności
Nie chcę się wymądrzać, ale ostrzegam przed Santander leasing, nie tyle przed Bankiem jako instytucją, co przed tabelą opłat dodatkowych.....bardzo "konkretne" sumy. Polecam przyjrzeć się jej uważnie.
A co Ci nie pasuje ? Chetnie sie dowiem.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Przeglądałem tabelę opłat.. Możesz konkretniej napisać o które pozycje chodzi? Coś przeoczyłem?

xhonet

Zadomawiam się
Popatrzcie w szczególności na opłaty za obsługę mandatów, cesji, ubezpieczenia z innej firmy niż chce leasing itp.. Nie wspominam już o opłatach za jakieś opóźnienie, bo nikt nie zakłada gorszej sytuacji, ale noga może się powinąć. U mnie lepiej wyszedł mLeasing jak przesłałem do nich wyliczenia z Santandera. Dostałem kontrofertę i jestem zadowolony. Jednak każdy musi podjąć tę decyzje indywidualnie :)