takCiezko sie doliczyc bo rozne parametry sa. To 199.- to Gap w multirencie ?
Pozwoliłem sobie skorzystać z tej rekomendacji"Kotlińska-Wiza, Agnieszka" <[email protected]>
Powolaj sie na Krzysztofa od Tesli.
Pani jest bardzo ogarnięta.
no ale gorzej wypada niz SCPozwoliłem sobie skorzystać z tej rekomendacjiPotwierdzam, Pani Agnieszka bardzo kompetentna i szybko działa. Oferta S.L. również całkiem niezła, wypada trochę lepiej w porównaniu z PKO Leasing i PSA Leasing (od nich miałem oferty). Dzięki!
Nie chcę się wymądrzać, ale ostrzegam przed Santander leasing, nie tyle przed Bankiem jako instytucją, co przed tabelą opłat dodatkowych.....bardzo "konkretne" sumy. Polecam przyjrzeć się jej uważnie.Pozwoliłem sobie skorzystać z tej rekomendacjiPotwierdzam, Pani Agnieszka bardzo kompetentna i szybko działa. Oferta S.L. również całkiem niezła, wypada trochę lepiej w porównaniu z PKO Leasing i PSA Leasing (od nich miałem oferty). Dzięki!
Milo sie dowiedziecPozwoliłem sobie skorzystać z tej rekomendacjiPotwierdzam, Pani Agnieszka bardzo kompetentna i szybko działa. Oferta S.L. również całkiem niezła, wypada trochę lepiej w porównaniu z PKO Leasing i PSA Leasing (od nich miałem oferty). Dzięki!
A co Ci nie pasuje ? Chetnie sie dowiem.Nie chcę się wymądrzać, ale ostrzegam przed Santander leasing, nie tyle przed Bankiem jako instytucją, co przed tabelą opłat dodatkowych.....bardzo "konkretne" sumy. Polecam przyjrzeć się jej uważnie.
Widac masz zle zalozenia leasingu…no ale gorzej wypada niz SC
porownywalem. i sie zastanawiam o co chodzi
Przeglądałem tabelę opłat.. Możesz konkretniej napisać o które pozycje chodzi? Coś przeoczyłem?Nie chcę się wymądrzać, ale ostrzegam przed Santander leasing, nie tyle przed Bankiem jako instytucją, co przed tabelą opłat dodatkowych.....bardzo "konkretne" sumy. Polecam przyjrzeć się jej uważnie.