Moim zdaniem punkty na mapie (sklepy, restauracje, ...) są pobierane na żywo z google, więc jak masz na telefonie, to powinna już być w aucie.Ostatnio dodawałem lidlową stacje ładowania do map google. Widzę, że jest już dostępna. Orientuje się ktoś ile czasu tesla potrzebuje, żeby ją "widzieć" - nie mówię o liście ładowarek, po prostu jako stację na mapie.
Też tak sądziłem, ale nie. Od wczoraj jest na google, a w tesli brak.Moim zdaniem punkty na mapie (sklepy, restauracje, ...) są pobierane na żywo z google, więc jak masz na telefonie, to powinna już być w aucie.
Zbliżałeś na maksa widok? Google pokazuje co chce, bo to oni tym sterują... Jak w pobliżu jest firmą która płaci za reklamę w Google Ads, to zobaczysz ich pinezkeTeż tak sądziłem, ale nie. Od wczoraj jest na google, a w tesli brak.
OczywiścieZbliżałeś na maksa widok? Google pokazuje co chce, bo to oni tym sterują... Jak w pobliżu jest firmą która płaci za reklamę w Google Ads, to zobaczysz ich pinezke![]()
No - a jeśli się pomylisz (albo coś się wysypie po stronie elocity, to nadal nie jest wyjaśnione) to ktoś inny będzie się ładował na Twoje konto. SmacznegoOk, poczytam, dzięki.
Nie no, w pełni intuicyjny i transparentny proces, nie powiem![]()