Mogę się założyć
W 2024 uruchomili 458 SuC (mowa o 'słupkach') w UK, więc jestem pewien że bym wygrał.
Już w 2025 otworzyli 52 słupki w 3 lokalizacjach
Mogę się założyć
W 2024 uruchomili 458 SuC (mowa o 'słupkach') w UK, więc jestem pewien że bym wygrał.
Już w 2025 otworzyli 52 słupki w 3 lokalizacjach
Lidl i Kaufland jest również w Niemczech.
Ładowarki są na parkingach gdzie na dachach są panele słoneczne.
Domyślnie sprzedawany jest darmowy prąd.
W dni o małym nasłonecznieniu niektóre ładowarki są niedostępne lub częściowo niedostępne.
Być może tego brakuje w Polsce do udostępnienia ładowarek zasłoniętych.
Kolejna wizyta w Jeleniogórskim Lidlu i kolejne męczenie zarządcy sklepu o ładowarkę
Ten mi powiedział, że pierwotnie niby były plany że mają ruszyć w styczniu ale jednak nie wyszło, więc może raczej na luty. Mimo że potwierdził, że ładowarka jest już podłączona i działa. Widać Lidl otwiera te ładowarki póki co chyba tam gdzie po prostu im się "opłaca", tudzież ruch elektryczny jest większy, tudzież występuje większe zagęszczenie EV. Jeśli tak rzeczywiście jest, to w Jeleniej uruchomią je gdzieś w 2029 roku
W arykule o Lidlu autor nie sprawdził w źródle. Lidl na AC w większości ma cene 1.59 natomiast na tych, ktore są już integrowane z Lidl aplikacją cena AC to 1.85
Z jaką aplikacją? Ja w aplikacji Lidl-a żadnych ładowarek w PL nie widzę. W aplikacji Lidl-a widzę ładowarki w DE, CZ, SK, AT, HU (po zmianie kraju w ustawieniach).
Masz w Olsztynku a ta lokalizacja przeczy tezie kolegi @Fenrise - w Olsztynku chyba są całe dwie Tesle więc trudno tu mówić o jakiejkolwiek opłacalności.
Masz w Olsztynku a ta lokalizacja przeczy tezie kolegi @Fenrise - w Olsztynku chyba są całe dwie Tesle więc trudno tu mówić o jakiejkolwiek opłacalności.