Większości, niestety nie stać na te samochody więc najprostszą reakcją jest zawiść. Dlatego rządzą nami tacy, a nie inni.Tylko mnie przeraża ta ilość twardogłowych która tam występuje i zastanawia mnie czemu aż tyle osób ma już wyrobione zdanie o pojazdach elektrycznych, gdzie mogę śmiało założyć że 99% z nich nawet w elektryku nie siedziało jako pasażer 😅. Ja wiem że elektryki to nowość i jak się ludzie z koni na auta przesiadali to pewnie było podobnie ale krucze, mamy teraz zupełnie inne czasy, ludzie są już niejako oswojeni z technologiami a na widok elektryka dostają wścieklizny. Jakoś baterie w smartfonach i laptopach im nie przeszkadzają, tego samego smartfona tylko z numerkiem wyżej też kupują bez narzekania 🤷♂️ A "guru", cóż, już na wstępie się odkleił grubo leci z teoriami spiskowymi
Jak Cie do czegoś zmuszają, zakazują na siłę ,to reakcje ludzi też robią sie skrajnie odwrotneTylko mnie przeraża ta ilość twardogłowych która tam występuje i zastanawia mnie czemu aż tyle osób ma już wyrobione zdanie o pojazdach elektrycznych, gdzie mogę śmiało założyć że 99% z nich nawet w elektryku nie siedziało jako pasażer 😅. Ja wiem że elektryki to nowość i jak się ludzie z koni na auta przesiadali to pewnie było podobnie ale krucze, mamy teraz zupełnie inne czasy, ludzie są już niejako oswojeni z technologiami a na widok elektryka dostają wścieklizny. Jakoś baterie w smartfonach i laptopach im nie przeszkadzają, tego samego smartfona tylko z numerkiem wyżej też kupują bez narzekania 🤷♂️ A "guru", cóż, już na wstępie się odkleił grubo leci z teoriami spiskowymi